Συνελήφθη 70χρονος που καταγγέλθηκε από την 32χρονη κόρη του για βιασμό, χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, είχε εκδοθεί εις βάρος του ένταλμα και μάλιστα οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στο σπίτι που έμενε με την κόρη του παραβιάζοντας τη διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με αυτή, μεταξύ άλλων, όφειλε να εγκαταλείψει την κοινή τους οικία.

Σημειώνεται πως ο 70χρονος έβρισε και απείλησε αστυνομικό κατά τη σύλληψη του.

Θεσσαλονίκη: Κατήγγειλε τον πατέρα της για βιασμό κατ’ εξακολούθηση

Λίγα 24ωρα νωρίτερα, η ίδια, κατήγγειλε τον πατέρα της για βιασμό κατ’ εξακολούθηση από τον 70χρονο πατέρα της, από τότε που εκείνη ήταν 5 ετών.

Ειδικότερα, η 32χρονη μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς τη Δευτέρα (17/6), υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας της πρώτη φορά την βίασε το 1998 όταν ήταν πέντε ετών. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, τη βίασε ξανά τον Αύγουστο του 2023 και τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, ενώ αποπειράθηκε να τη βιάσει τον Μάρτιο του 2024 και της προκάλεσε σωματικές βλάβες τον Ιούνιο του 2024.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Βραδινές ώρες χθες (20-06-2024) αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς εντόπισαν και συνέλαβαν 70χρονο ημεδαπό, δυνάμει εντάλματος του Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Θεσσαλονίκης, για τα αδικήματα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, προσβολής γενετήσιας αξιοπρεπείας, απειλής, γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών, εξύβρισης και για παράβαση του Νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας (σχετικό το από 19-06-2024 δελτίο τύπου του Γραφείου μας).

Σημειώνεται ότι, ο 70χρονος είχε παραβιάσει διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, με την οποία όφειλε, μεταξύ άλλων, να εγκαταλείψει την κοινή οικία, ενώ κατά τη σύλληψη του απείλησε και εξύβρισε αστυνομικό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.