Ένοχος κρίθηκε ένας 41χρονος από το Αυτόφωρο Δικαστήριο για ενδοοικογενειακή απειλή, κατηγορούμενος ότι παρέσυρε με το αυτοκίνητό του την 35χρονη εν διαστάσει σύζυγό του. Το περιστατικό συνέβη όταν η 35χρονη επέβαινε σε δίκυκλο και ο άντρας, αφού την ανέτρεψε με το όχημα, την άρπαξε από τον λαιμό και την απείλησε.

Για την πρόκληση της σύγκρουσης, που συνέβη το βράδυ της Κυριακής στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης, ο 41χρονος θα απολογηθεί την Τρίτη ενώπιον της ανακρίτριας, αντιμετωπίζοντας κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ παραμένει υπό κράτηση.

Εν τω μεταξύ, λόγω μήνυσης που υπέβαλε η 35χρονη για απειλή, σχηματίστηκε νέα δικογραφία, η οποία εκδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Ο 41χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή τριών ετών.

 «Κάποιος κάλεσε ανώνυμα στο κινητό της αδελφής μου και προειδοποίησε ότι θα μας κάνει κακό», κατέθεσε η 35χρονη στο δικαστήριο. Υποψιάζεται ότι ο άγνωστος κάλεσε για λογαριασμό του πρώην συζύγου της, με τον οποίο έχουν τέσσερα παιδιά. «Δεν μπορεί να καταλάβει ότι έχουμε τελειώσει. Με απειλεί, με παρακολουθεί», πρόσθεσε η ίδια.

Από την πλευρά του, ο 41χρονος, καταγόμενος από την Αλβανία, αρνήθηκε τις κατηγορίες για απειλή, υποστηρίζοντας ότι η μήνυση ήταν προσχηματική και κατατέθηκε μετά την παρέλευση του αυτόφωρου για το αρχικό περιστατικό της Κυριακής. «Είμαι καλός πατέρας, συνέχεια με προκαλούν», ανέφερε και πρόσθεσε ότι οι καβγάδες με την 35χρονη ξεκίνησαν για οικονομικά ζητήματα.