Τον δρόμο της επιστροφής παίρνουν οι εκδρομείς του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, με την κίνηση να είναι αυξημένη στο τμήμα της Αθηνών-Κορίνθου 

Ειδικότερα, αυτή την ώρα σημειώνονται καθυστερήσεις στο ύψος της Κινέττας και από τα Μέγαρα έως τη Νέα Πέραμο.


Με σταθερή ροή κινούνται τα οχήματα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας ενώ οι οδηγοί θα συναντήσουν λίγο κίνηση στα διόδια Αφιδνών.

Ο χάρτης της κίνησης για την Αθήνα


Δείτε live την κίνηση εδώ

Αγίου Πνεύματος 2024: Επιστρέφουν οι εκδρομείς από Χαλκιδική και Πιερία για τη Θεσσαλονίκη

Από την άλλη, αυξημένη είναι η κίνηση στον γυρισμό από Χαλκιδική και Πιερία προς τη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το grtimes.gr, καθυστερήσεις σημειώνονται από το μεσημέρι της Δευτέρας (24/6) στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη, όπου η κίνηση ξεκινάει από Λάκκωμα και φτάνει έως την κατηφόρα της Καρδίας.

Παράλληλα, στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής υπάρχει μία μικρή καθυστέρηση στο «γνωστό» φανάρι της Νικήτης, παρόλα αυτά δεν υπάρχει εμφανές μποτιλιάρισμα, σύμφωνα με το grtimes.gr.

Επιπλέον, ομαλά διεξάγεται και η κυκλοφορία από την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου, με μικρές καθυστερήσεις να εντοπίζονται στο φανάρι των Βασιλικών.

Όσο για την Εγνατία Οδό από Καβάλα προς Θεσσαλονίκη, η κατάσταση παραμένει ομαλή, χωρίς αυξημένη κίνηση και με τους εκδρομείς μέχρι στιγμής να έχουν ένα εύκολο ταξίδι.

Ακόμη, ουρές οχημάτων φέρεται ότι έχουν συγκεντρωθεί πριν τα διόδια των Μαλγάρων - στο σημείο που λαμβάνουν έργα και εδώ αρκετούς μήνες -, ενώ ίδια εικόνα σημειώνεται και στο τούνελ της Κατερίνης στο ρεύμα προς της Θεσσαλονίκη.

Τέλος, δίχως προβλήματα κινούνται τα οχήματα στο δρόμο Θεσσαλονίκης - Περαίας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκης, ενώ αντίθετη εικόνα υπάρχει στα διόδια Ανάληψης – Προφήτη και Ασπροβάλτας.