Θλίψη σκόρπισε χθες, Δευτέρα (24/06) η είδηση του θανάτου του 20χρονου Μιχάλη, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν το αυτοκίνητό του «καρφώθηκε» σε μία ελιά.

Ο Μιχάλης ήταν απόφοιτος της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Κρήτης, ενώ όσοι τον γνώριζαν μιλούν για ένα πολύ αγαπητό και ήρεμο παιδί. 

Στο πένθος έχουν βυθιστεί οι Γκαγκάλες του δήμου Γόρτυνας, ενώ ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού, ο ιερέας Αντώνης Δουλγεράκης της ενορίας του χωριού Βαλής αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον γιο του με μια μαντινάδα μαζί με φωτογραφία του, τα οποία δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στη μαντινάδα ανέφερε: «Άχι και πως μας το καμες ανθέ και καντιφέ μου, και δα περιμένω στο στενό μπας και γυρίσεις γιέ μου».



Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον 20χρονο νέο, σήμερα στις 18:00 το απόγευμα, οπότε και θα γίνει η κηδεία του στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στις Γκαγκάλες.


Πώς έγινε το τροχαίο

Το δυστύχημα έγινε στις 7.20 το πρωί της Δευτέρας (24/06), μεταξύ Στερνών και Ασημίου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος Μιχάλης, ο οποίος επέστρεφε στις Γκακγκάλες, όπου διέμενε, από πανηγύρι στο γειτονικό χωριό Παναγιά, «καρφώθηκε» σε μια ελιά.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο νεαρός είχε δίπλωμα οδήγησης και φορούσε ζώνη, ωστόσο ήταν τόσο σφοδρή η πρόσκρουση στο δέντρο, με αποτέλεσμα ο ίδιος να τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ η ελιά ξεριζώθηκε.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, πρόκειται για τον 23ο νεκρό στην άσφαλτο της Κρήτης από την αρχή του έτους και τον 9ο κάτω των 25 ετών.