Χειροπέδες σε δημοσιογράφο που εργάζεται στην τηλεόραση πέρασαν οι αστυνομικοί μετά την καταγγελία της νεαρής συντρόφου του για ενδοοικογενειακή βία.

Πρόκειται για δημοσιογράφο ο οποίος βρίσκεται σε διάσταση με την οικογένεια του και έχει σχέσεις με τη νεαρή κοπέλα, επίσης δημοσιογράφος.

Η νεαρή κοπέλα, κατήγγειλε στο τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας του ΑΤ Ομονοίας χθες Δευτέρα πως ο σύντροφος της, έπειτα από έναν διαπληκτισμό που είχαν την Κυριακή, την χτύπησε άσχημα. Ωστόσο, επειδή δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση προχώρησε στην καταγγελία την επόμενη ημέρα.

Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τον δημοσιογράφο. Ο ίδιος επιβεβαίωσε τον διαπληκτισμό με τη σύντροφό του, αρνούμενος πως την κακοποίησε σωματικά.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη.