Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε σε χωριά του Πύργου και κατέστρεψε σπίτια και περιουσίες, επιτήδειοι δεν έχασαν την ευκαιρία και έκαναν πλιάτσικο στις περιουσίες των ανθρώπων που επλήγησαν από την πύρινη λαίλαπα.

Ανάμεσα στα σπίτια όπου εισέβαλαν άγνωστοι κάνοντας πλιάτσικο μετά τη φωτιά είναι και αυτό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στα Χανάκια Ηλείας. Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, αυτό το διαπίστωσε ιδίοις όμμασι η σύζυγος του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, η οποία επισκέφθηκε το σπίτι μετά την καταστροφική φωτιά των προηγούμενων ημερών στην Ηλεία.

Οι δράστες είχαν καταφέρει να μπουν από παράθυρο, που είχε καταστραφεί κατά τη διάρκεια της φωτιάς. Βούτηξαν ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα, τόσο της ίδιας όσο και του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Ο «Τζόλε» διατηρεί άρρηκτους δεσμούς με τον Πύργο, καθώς έχει παντρευτεί την Έλενα Παντελή, η οποία κατάγεται από την περιοχή.

Τόσο ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς όσο και η σύζυγός του δεν βρίσκονταν στην Ηλεία όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά. Ενημερώθηκαν για όσα ακολούθησαν από κατοίκους και φίλους τους, με τη γυναίκα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή να ταξιδεύει για να δει με τα μάτια της όλα όσα είχαν συμβεί.

Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου. Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς είχε ζήσει στην περιοχή, καθώς μέχρι το καλοκαίρι του 1996 αγωνιζόταν στον Πανηλειακό. Τότε πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό και έγινε ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στην ιστορία του συλλόγου.