Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε πριν από λίγο ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ που φέρεται να ξυλοκόπησε την σύντροφό του, επίσης δημοσιογράφο της δημόσιας τηλεόρασης.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε χθες Τρίτη (25/06) έπειτα από καταγγελία της κοπέλας στην ΕΛ.ΑΣ. και προκάλεσε σοκ για τη αγριότητά του, καθώς το θύμα φέρεται να έχει υποστεί από τα χτυπήματα κάταγμα στο πρόσωπο.

Η νεαρή μετέβη στο αστυνομικό τμήμα σε άθλια κατάσταση, με εμφανή τα χτυπήματα, αλλά κυρίως ράκος ψυχολογικά. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, η κοπέλα περιέγραψε όσα της συνέβησαν με εμφανή ταραχή και για τα χτυπήματα της, είχε και βεβαίωση από το νοσοκομείο ΚΑΤ.

Υπενθυμίζεται ότι με ανακοίνωση της η ΕΡΤ, έκανε γνωστό ότι έθεσε σε παύση τη σύμβαση του: «Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».