Για την καταγγελία περί ξυλοδαρμού που έκανε 43χρονη ασκούμενη δικηγόρος σε βάρος του μίλησε γνωστός ποινικολόγος.

Όπως ανέφερε αρχιικά μιλώντας στην εκπομπή του OPEN «Πρωινό Σουσου»: «Εγώ αυτή τη στιγμή υφίσταμαι συκοφαντική δυσφήμηση τεραστίου μεγέθους. Το δήθεν θέμα ενδοοικογενειακής βίας θα λυθεί στο δικαστήριο, όταν θα εξεταστεί το περιστατικό του υποτιθέμενου ξυλοδαρμού, ο οποίος δεν έχει γίνει ποτέ από μένα εις βάρος της 43χρονης».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επαγγελματική τους σχέση λέγοντας: «Μιλάει επιπλέον για εργασιακό Μεσαίωνα, ενώ εγώ αντιθέτως τη βοηθούσα επαγγελματικά. Την έστελνα σε δικά μου δικαστήρια κι έπαιρνε 300-500 ευρώ στο κάθε δικαστήριο, ενώ είχε μηδενική εμπειρία. Προσπαθούσα να την πείσω να μπει στον τομέα του αυτεπάγγελτου διορισμού των δικηγόρων και μου έλεγε ότι δεν έχει καμία εμπειρία κι εγώ σε δύο μήνες την έβαλα κι έκανε δύο παραστάσεις».


«Νόμιζα ότι έχουμε μία εξωσυζυγική σχέση με αμοιβαία εχεμύθεια»

Ο γνωστός ποινικολόγος παραδέχθηκε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση με την 43χρονη «με αμοιβαία εχεμύθεια και εκτίμηση», σημειώνοντας ωστόσο ότι εκείνη ασχολιόταν διαρκώς με τη γυναίκα του.

Όπως είπε: «Είχε εμμονή με τη γυναίκα μου. Συνέχεια ασχολιόταν μαζί της και καιρό έγραφε κακεντρεχή σχόλια κατά από τις αναρτήσεις της. Και της έλεγα: "Δεν σε ξέρει η γυναίκα μου. Γιατί ασχολείσαι μαζί της;". Ωστόσο, φταίω εγώ που υποτίμησα την 43χρονη. Πίστευα ότι ήταν άνθρωπος και θα ήταν ικανοποιημένη με όσα της προσέφερα. Στην πραγματικότητα, αυτή ήθελε να με καταστρέψει, γιατί δεν ενέδωσα στην επιθυμία της να καταστρέψω την οικογένειά μου. Έφτιαξε και η διαπροσωπική σχέση που είχαμε αναπτύξει με την 43χρονη. Ήμουν γοητευμένος μαζί της. Αυτή 43 κι εγώ 70. Δεν έβλεπα τίποτα μπροστά μου. Νόμιζα ότι έχουμε μία εξωσυζυγική σχέση, με αμοιβαία εχεμύθεια και εκτίμηση, πράγμα που αποδείχτηκε ότι δεν ίσχυε από την πλευρά της».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d29trq2ozifl)