Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε στο δημοσιογράφο της ΕΡΤ που καταγγέλθηκε από τη σύντροφο του για ενδοοικογενειακή βία.

Σε βάρος του δημοσιογράφου ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής απειλής κατά συρροή και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Παράλληλα, για τις άλλες πράξεις που καταγγέλθηκε ο δημοσιογράφος, οι οποίες δεν διώκονται στο πλαίσιο του αυτόφωρου σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του και της νυν συντρόφου του, θα εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας και θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση από τον Εισαγγελέα Ενδοοικογενειακής βίας.


«Δεν υπάρχει καμία καταγγελία στην αστυνομία»

«Δεν υπάρχει καμία καταγγελία στην αστυνομία» ισχυρίστηκε ο δικηγόρος του δημοσιογράφου νωρίτερα, υπογραμμίζοντας ότι ναι μεν την έχει απωθήσει, αλλά κατά τον εντολέα του, τον είχε προκαλέσει εκείνη νωρίτερα.

«Σε έναν καβγά ποτέ δεν φταίει ένας»
τόνισε, ενώ απαντώντας στο ερώτημα, εάν της έχει προκαλέσει κάταγμα στην γνάθο, απάντησε αρνητικά.

Επίσης ο εντολέας του ισχυρίζεται ότι τον χτύπησε και η σύντροφος του.

Την είχε χτυπήσει και στο παρελθόν

Θύμα ξυλοδαρμού και στο παρελθόν φαίνεται να είχε πέσει η δημοσιογράφος από τον επίσης δημοσιογράφο σύντροφό της, του οποίου η σύμβαση από την ΕΡΤ παύθηκε μετά τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η 30χρονη δημοσιογράφος προτού φτάσει στο ΚΑΤ, έχοντας κατάγματα στο πρόσωπο, είχε διαπληκτιστεί με τον δημοσιογράφο στο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d29s09v6m1o1)

Αμέσως μετά το νοσοκομείο, η δημοσιογράφος πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό της, υπογραμμίζονται ότι είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύντροφό της, ο οποίος την είχε απειλήσει και στο παρελθόν.

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα», ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε ότι η δημοσιογράφος δέχθηκε πολλές μπουνιές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να σπάσει όλο το κόκαλο στη μία πλευρά του κεφαλιού της. Τη δημοσιογράφο εξέτασαν γιατροί ξανά και έτσι έλαβε βεβαίωση για τα τραύματά της.