Σοκ και θλίψη προκαλούν οι εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το τροχαίο που σημειώθηκε στη λεωφόρο Αθηνών, όπου ένα αυτοκίνητο παρέσυρε και εγκατέλειψε μια 17χρονη, η οποία επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο.

*Διαβάστε εδώ: Λεωφόρος Αθηνών: ΙΧ προσπερνούσαν και η 17χρονη ήταν τραυματισμένη στον δρόμο επί 28 λεπτά - Δείτε βίντεο


Τροχαίο στη λεωφόρο Αθηνών: Διασωληνωμένη η 17χρονη

Στο βίντεο από τη στιγμή της παράσυρσης καταγράφεται καρέ καρέ ο οδηγός να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, να χτυπά την άτυχη κοπέλα και να εξαφανίζεται.

Το χειρότερο όλων είναι ότι επί περίπου 10 λεπτά, οι οδηγοί αντί να σταματήσουν και να βοηθήσουν το αιμόφυρτο κορίτσι που ήταν πεσμένο στο οδόστρωμα και χτυπημένο, το προσπερνούσαν, χωρίς καν να μειώσουν ταχύτητα.

Μετά από αρκετά λεπτά, ο οδηγός ενός διερχόμενου αυτοκινήτου σταμάτησε για λίγο, κοίταξε την κοπέλα, έκανε όπισθεν και με έναν ελιγμό την προσπέρασε, χωρίς να τη βοηθήσει.

Επίσης, αρκετοί στέκονταν στην απέναντι πλευρά της λεωφόρου και απλά κοιτούσαν τη 17χρονη που ήταν χωρίς τις αισθήσεις της.

Λίγα λεπτά αργότερα, ένας οδηγός, αφού κατάλαβε τι είχε συμβεί, σταμάτησε και έβαλε το αυτοκίνητό του στον δρόμο, ώστε να κλείσει την κυκλοφορία και στη συνέχεια ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Ο ασυνείδητος οδηγός δεν έχει εντοπιστεί ακόμα, ωστόσο οι αξιωματικοί που τον αναζητούν είναι σίγουροι ότι θα τον βρουν, αφού έχουν καταγραφεί τα πάντα από κάμερες που βρίσκονται στο σημείο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2ah5otenk2h)