Σε ασφαλές σημείο, αλλά σε κατάσταση σοκ, βρίσκεται η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, η οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον επίσης δημοσιογράφο σύντροφό της.

«Μετά τον ξυλοδαρμό της, την έψαχνε μέχρι και κάτω από το σπίτι της, την απειλούσε. Μακάρι να μπορέσει να συνέλθει γρήγορα από όλο αυτό. Προς το παρόν, η ίδια έχει απομονωθεί και έχει αλλάξει ακόμα και σπίτι μέχρι να κλείσουν οι πληγές της», αναφέρει το περιβάλλον της 30χρονης.

Ο 45χρονος δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης κρατείται έως και την Παρασκευή, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή, ενώ υποστηρίζει ότι όλα έγιναν πάνω σ’ έναν καβγά.

Τι υποστηρίζει ο κατηγορούμενος δημοσιογράφος

«Είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Αρνούμαι τις κατηγορίες και όλα αυτά που γράφονται. Πάνω στον καυγά γίνανε όλα. Την απώθησα και έγινε ότι έγινε. Δεν είχα πρόθεση να την χτυπήσω», υποστηρίζει ο κατηγορούμενος δημοσιογράφος.

«Αυτά που λέει η άλλη πλευρά ότι τάχα εκείνη τον χτύπησε πρώτη, δεν ισχύουν. Δεν θα σήκωνε ποτέ χέρι σε άλλον άνθρωπο. Τέτοιος άνθρωπος είναι», ανέφερε συγγενής της 30χρονης.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2ayy9uybjz5)

Ξυλοδαρμός που δεν δηλώθηκε

Στο φως της δημοσιότητας έφερε η εκπομπή του MEGA και το τι γράφει το βιβλίο συμβάντων του ΚΑΤ, για τα ξημερώματα της 24ης Ιουνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται, η εισαγωγή της 30χρονης είναι καταχωρημένη στο βιβλίο συμβάντων με την υποσημείωση «ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ» και αυτό γιατί η ίδια η γυναίκα το αποκάλυψε στους γιατρούς.

Εκτός από την λέξη «ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ», στο βιβλίο συμβάντων του ΚΑΤ αναφέρεται πως η 30χρονη παρουσίαζε διαταραχή σύγκλισης γνάθου και καλή διάνοιξη στόματος. Αυτό σημαίνει, ότι το νοσοκομείο γνώριζε για την κακοποίηση, αλλά οι γιατροί που την εξέτασαν, δεν ενημέρωσαν ως όφειλαν επί τόπου τις αρχές, όπως άλλωστε είχε κάνει ο συνάδελφος τους στην υπόθεση Λύτρα πριν μία βδομάδα.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, παραδέχεται πως ίσως στην προκειμένη περίπτωση να υπήρξε αστοχία από πλευράς γιατρού, αλλά επισημαίνει πως δεν θα πρέπει να μπαίνει σε σύγκριση ο ιδιωτικός με τον δημόσιο τομέα, εκεί όπου οι εφημερίες καθημερινά θυμίζουν εμπόλεμη ζώνη, όπως επεσήμανε.