Ο ασυνείδητος οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε τη 17χρονη στη λεωφόρο Αθηνών παραμένει ασύλληπτος, ενώ οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας προκαλούν αποτροπιασμό. Η 17χρονη χτυπήθηκε από αυτοκίνητο σε διάβαση πεζών, και πέρασαν 28 λεπτά μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο, ενώ πολλοί οδηγοί και περαστικοί αδιαφορούσαν για την κατάστασή της.

Η κοπέλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο «Αττικόν» με σοβαρά τραύματα στο θώρακα, το κεφάλι και τα πλευρά, και οι γιατροί αγωνίζονται να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της. Τα επόμενα 24ωρα είναι καθοριστικά για την υγεία της.

Οι αστυνομικές έρευνες για την ταυτοποίηση του οδηγού δεν έχουν αποδώσει καρπούς. Ο δράστης απομακρύνθηκε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα και οι αρχές αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας για να εντοπίσουν το όχημα του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2avn017042x)

Δεύτερο αυτοκίνητο παρέσυρε την 17χρονη

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, δήλωσε στο MEGA ότι σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, εκτός από το πρώτο όχημα που παρέσυρε τη 17χρονη, και ένα δεύτερο αυτοκίνητο την χτύπησε ενώ βρισκόταν στο οδόστρωμα. Πρόκειται για μια μαύρη Mercedes, η οποία καταγράφηκε σε βίντεο να παρασύρει την κοπέλα κάτω από το όχημα και στη συνέχεια ο οδηγός κάνει όπισθεν για να την απεγκλωβίσει.