Στην Κάρυστο, η κοινότητα βυθίστηκε στη θλίψη μετά το μοιραίο τροχαίο που κόστισε τη ζωή σε έναν 16χρονο αναβάτη μηχανής. Ο νεαρός παρασύρθηκε θανάσιμα από νταλίκα, την οποία οδηγούσε ένας 17χρονος, ενώ στο σημείο της τραγωδίας φίλοι, γνωστοί και κάτοικοι της περιοχές άφησαν λουλούδια και φωτογραφίες στη συμβολή των οδών Οδυσσέως και Διονυσίου.

evia3
evia2



Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2bok0676s6x)

Ελεύθερος ο 17χρονος

Ο 17χρονος οδηγός της νταλίκας, γιος του ιδιοκτήτη του οχήματος, αφέθηκε ελεύθερος μετά την προφυλάκιση για την παραβίαση των οδικών κανόνων και την ανθρώπινη απώλεια που προκάλεσε. Σύμφωνα με το evima.gr, το παιδί παραμένει σε σοκ όπως αναφέρει το ίδιο μέσο. Ο 17χρονος έκλαιγε συνέχεια και ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί, και βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς πως βοηθούσε τον πατέρα του σε δουλειές γι αυτό και έπαιρνε την νταλίκα. Η δίωξη που του ασκήθηκε είναι σε βαθμό πλημμελήματος λόγω της ηλικίας του.

Σημειώνεται πως ο 17χρονος δεν είχε νόμιμη άδεια οδήγησης, ενώ οι Αρχές έχουν πάρει δείγμα αίματος και ούρων για να διαπιστώσουν αν είχε κάνει χρήση αλκοόλ ή άλλων τοξικών ουσιών.

Στην ίδια ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται και η μητέρα του παιδιού, η οποία είπε στους αστυνομικούς «καλύτερα να είχα πεθάνει εγώ και όχι το παιδί».