Στιγμές τρόμου ζει μια οικογένεια από το Αλιβέρι του Βόλου, η οποία αποφάσισε πριν από μερικά χρόνια να αγοράσει σπίτι κοντά σε μεγάλο οικισμό Ρομά. Οι γείτονες της οικογένειας, υποστηρίζοντας πως ακολουθούν τα έθιμά τους, έκαναν φασαρία με τα γλέντια τους.

Διαβάστε ακόμα: Σοκ στον Βόλο: Νεκρός ο άνδρας που έπεσε από πεζογέφυρα στη Νέα Ιωνία

Όταν εμφανιζόταν η Αστυνομία και τα ντεσιμπέλ σταματούσαν, θεωρούσαν πως τους «κάρφωναν» από το απέναντι σπίτι. Μόνιμα «κατηγορούμενη» ήταν μία ηλικιωμένη γυναίκα, ηλικίας 67 ετών, που εγκαταστάθηκε απέναντι με την οικογένειά της το 2021.

Μάλιστα, η κατάσταση δεν άργησε να βγει εκτός ελέγχου. Ειδικότερα, τέσσερα άτομα, συγγενείς μεταξύ τους, την κατηγόρησαν ότι τους «καρφώνει» στην Αστυνομία για ρευματοκλοπές και διατάραξη κοινής ησυχίας. Απείλησαν πως θα τη σκοτώσουν και θα της κάψουν το σπίτι.

Βόλος: Χθες έγινε η δίκη

Η δίκη τους έγινε χθες, Δευτέρα 01/07, με τις κατηγορίες της απειλής και εξύβρισης και καταδικάστηκε ένας 30χρονος (11 μήνες), ένας 39χρονος (11 μήνες), μία 55χρονη (8 μήνες) και ένας 74χρονος (8 μήνες), με αναστολή. Το θύμα αρνήθηκε πως τους «καρφώνει» στην Αστυνομία και είπε ότι έφτασε σε σημείο να φοβάται για την ασφάλειά της.