Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το έγκλημα με θύμα έναν άνδρα, τον Π.Σ., τοπογράφο - μηχανικό, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, όταν τον πυροβόλησαν λίγο μετά τις 8 το πρωί της Τρίτης (2/7) στο Ψυχικό.

Συγκεκριμένα, τουλάχιστον ένα άτομο, που επέβαινε σε μηχανή, πυροβόλησε αρκετές φορές εναντίον του θύματος, με αποτέλεσμα αυτός να χάσει τη ζωή του.

Στο ανατριχιαστικό βίντεο ακούγονται οι ήχοι από το 9άρι του εκτελεστή να «γαζώνει» στην κυριολεξία τον άτυχο άνδρα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2ew2wawy9dd)

Ποιος ήταν το θύμα

Ο Θ.Κ. και το θύμα, Π.Σ., είναι τοπογράφοι - μηχανικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, ήταν μαζί από το Πολυτεχνείο, και οι δύο σε ηλικία περίπου 53-55, πολύ δεμένοι μεταξύ τους, αφού στην ουσία εξελίχθηκαν μαζί, καθώς έχουν χρόνια την τεχνική εταιρεία έξω από την οποία έγινε η δολοφονική επίθεση.

Ο ένας εκ των δύο φίλων/συνεταίρων μένει Πεντέλη, ενώ ο άλλος πρόσφατα μετακόμισε εκεί κοντά.

Οι δύο συνέταιροι δραστηριοποιούνταν ως τοπογράφοι και στην Αθήνα, αλλά και σε νησιά.

egklima-psychiko2

Τι λένε άτομα του περιβάλλοντός τους

Η δολοφονία του Π.Σ. προκάλεσε σοκ όχι μόνο στον συνέταιρο και φίλο του, ο οποίος είναι αυτός που ειδοποίησε τις Αρχές, όταν άκουσε τους πυροβολισμούς έξω από την εταιρεία, αλλά και στις τάξεις των μηχανικών.

Άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον ανέφεραν στα parapolitika.gr ότι δεν είχαν μπλεξίματα πέρα απο τις δουλειές τους. 

Το χρονικό

Το έγκλημα σημειώθηκε στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Κρήτης την ώρα που το θύμα πάρκαρε επί της οδού Κρήτης, με τον δράστη να εμφανίζεται και να τον πυροβολεί αρκετές φορές.

Μόλις το θύμα πάρκαρε επί της οδού Κρήτης, ο δράστης εμφανίστηκε και τον πυροβόλησε. Το άψυχο σώμα του άνδρα κείτεται έως και αυτή τη στιγμή στο εσωτερικό του οχήματος, καθώς αναμένεται στο σημείο ιατροδικαστής.


egklima-psychiko3

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αυτοκίνητο, μάρκας BMW με φιμέ τζάμια, μέσα στο οποίο βρισκόταν το θύμα, όταν δέχθηκε την επίθεση, φέρεται να ανήκει στην εταιρεία.  

Η εταιρεία του θύματος βρίσκεται στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, η οποία είναι «ζωσμένη» από κάμερες ασφαλείας, και οι αστυνομικοί εξετάζουν το υλικό προκειμένου να διαπιστώσουν τις κινήσεις του δράστη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2eui1ntwm89)

 

egklima-psychiko4

egklima-psychiko5

Ο συνέταιρος του θύματος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και ήταν ο άνθρωπος που ενημέρωσε για την ενέδρα θανάτου. Τα κίνητρα προς το παρόν παραμένουν άγνωστα.

Το σημείο της δολοφονίας έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία.