Οι μεγάλες επιχειρηματικές δραστηριότητες του θύματος που εκτελέστηκε εν ψυχρώ λίγο μετά τις 8 το πρωί της Τρίτης 2/07 στο Ψυχικό, καθώς και του συνεταίρου του στη Μύκονο έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

*Διαβάστε εδώ: Έγκλημα στο Ψυχικό: Σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών

Οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει ήδη από τους συνεργάτες του γραφείου ενημέρωση για τις δραστηριότητες που είχαν αναπτύξει στο «Νησί των Ανέμων», αλλά και ενημέρωση για τυχόν απειλές που μπορεί να είχαν δεχθεί οι δύο συνέταιροι.

Το γεγονός ότι το αυτοκίνητο ανήκε στον συνέταιρο του 54χρονου τοπογράφου-μηχανικού οδηγεί τους αστυνομικούς στη διερεύνηση του ενδεχομένου ο στόχος να ήταν ο συνέταιρος και όχι ο Π.Σ., 54 ετών.


Το χρονικό της εν ψυχρώ δολοφονίας στο Ψυχικό

Ο δράστης φαίνεται πως είχε στήσει καρτέρι στο θύμα του στην οδό Κρήτης, ένα μικρό κάθετο στενό στην οδό 25ης Μαρτίου στο Νέο Ψυχικό.

Το συγκεκριμένο στενό διαθέτει μεγάλο αριθμό καμερών σε σπίτια και επιχειρήσεις, κάτι που βοηθά τους αστυνομικούς στην αναζήτηση του δράστη, που είτε παρακολουθούσε το θύμα του είτε το περίμενε στην επιχείρηση.

Μόλις τον είδε να παρκάρει το σκούρο ηλεκτρικό BMW, τον πλησίασε και έριξε 16 βολίδες. Άδειασε δηλαδή μια γεμιστήρα πάνω στο σώμα του θύματος, που έπεσε νεκρός στο κάθισμα του οχήματος.

Οι αστυνομικοί αναλύουν υλικό από κάμερες ασφαλείας που εντόπισαν στην ευρύτερη περιοχή, ενώ η σύζυγος και ο γιος του 54χρονου έφτασαν στο σημείο σε κατάσταση σοκ, μη μπορώντας να πιστέψουν τι συνέβη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2ew2wawy9dd)