Ώρες αγωνίας για τον 17χρονο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Εύβοια, με τον νεαρό να παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου στη Λαμία.

Πώς έγινε το τροχαίο

Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας (01/7) στη Βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα στην επαρχιακή οδό Αγίου Γεωργίου Λιχάδας – Αιδηψού, στη θέση «Πόρτο Πεύκο», όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος, κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μάντρα.

Από τη σφοδρή πρόσκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά ο οδηγός και ο 21χρονος συνοδηγός, ενώ ο 17χρονος που καθόταν στο πίσω κάθισμα τραυματίστηκε πιο σοβαρά στο κεφάλι.

Οι τρεις νεαροί μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγεία Ιστιαίας και στη συνέχεια λίγο μετά τα μεσάνυχτα διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο 17χρονος

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, τόσο για τον 23χρονο, όσο και για τον 21χρονο, οι οποίοι είναι αλλοδαποί, εξετάστηκε το ενδεχόμενο της νοσηλείας τους στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας, εξαιτίας των χτυπημάτων στο θώρακα, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν σοβαρός ο τραυματισμός τους.

Ο 17χρονος εξαιτίας των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΓΝ Λαμίας.

Προανάκριση για το τροχαίο διεξάγει το ΑΤ Ιστιαίας.

Αναμένονται οι αιματολογικές εξετάσεις, που θα ξεκαθαρίσουν το κατά πόσο ο 23χρονος οδηγός ήταν υπό την επήρεια μέθης.