Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το άγριο έγκλημα, το οποίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί της Τρίτης (2/7) στο Ψυχικό, με θύμα έναν άνδρα, τον Π.Σ., τοπογράφο - μηχανικό, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, όταν δέχθηκε πυροβολισμούς.

Το έγκλημα σημειώθηκε στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Κρήτης την ώρα που το θύμα πάρκαρε επί της οδού Κρήτης, με τον δράστη να εμφανίζεται και να τον πυροβολεί αρκετές φορές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αυτοκίνητο, μάρκας BMW με φιμέ τζάμια, φέρεται να ανήκει στην τεχνική εταιρεία, ιδιοκτήτης της οποίας ήταν ο ίδιος, μαζί με τον συνέταιρό του, Θ.Κ. 

Μέσα σε αυτό το όχημα έμεινε το άψυχο σώμα του θύματος για αρκετή ώρα, μέχρι να φτάσει στο σημείο ο ιατροδικαστής.

Στη συνέχεια, αφού παραλήφθηκε η σορός του, το αυτοκίνητο πρόκειται να αποτελέσει και αυτό κομμάτι της έρευνας της αστυνομίας.

Δείτε εικόνες από την παραλαβή του οχήματος:

egklima_psychiko1

egklima_psychiko3

egklima_psychiko4


«Ακούστηκαν πυροβολισμοί σε δύο δόσεις»

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο parapolitika.gr για την επίθεση λέγοντας πως «στις 08:10 ακούστηκαν πυροβολισμοί σε δύο δόσεις. Πρώτοι ήταν 6-7 δυνατοί κρότοι από πολεμικό όπλο, βγήκα έξω από το σπίτι να δω, δεν είχε βγει κανένας, μήπως έκανα λάθος. Στις 08:20 ήρθε η Αστυνομία, βρήκε το αυτοκίνητο και τον άνθρωπο σκοτωμένο».

Σε ερώτηση αν τον είδε τον άνθρωπο, ο μάρτυρας είπε «όχι», λέγοντας πως «τα τζάμια ήταν φιμέ». Είπε επίσης πως δεν τον ήξεραν, «γιατί είναι μια εταιρία πάνω από αυτό το μαγαζί, αλλά δεν τους γνωρίζουμε».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2ew0rb9is61)

egklima-psychiko2

Τα κίνητρα της δολοφονικής επίθεσης προς το παρόν παραμένουν άγνωστα.