Σοκ έχει προκαλέσει η εν ψυχρώ εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο εκτελεστής ήταν «επαγγελματίας δολοφόνος» και φαίνεται ότι και χθες το πρωί είχε βρεθεί έξω από το σπίτι του τοπογράφου στο Χαλάνδρι.

Το ίδιο έκανε και σήμερα, βρέθηκε έξω από το σπίτι του θύματος στις 7 το πρωί. Ο δράστης φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ακολούθησε τον 54χρονο στη διαδρομή από το σπίτι του προς το γραφείο του, στην οδό 25ης Μαρτίου, στο Ψυχικό.

Και χθες και σήμερα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο εκτελεστής φορούσε τα ίδια ρούχα: Μαύρο μπουφάν, μαύρα γάντια, άσπρο κράνος, καφέ παντελόνι, ενώ χρησιμοποίησε την ίδια μηχανή, ένα μαύρο σκούτερ.

Την ώρα που το θύμα πάρκαρε, ο εκτελεστής τον πλησίασε από το τζάμι του οδηγού και άρχισε να τον πυροβολεί κατά ριπάς.

Στο σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο που ήρθε στο φως ακούγονται οι πυροβολισμοί. Εκεί διαπιστώνεται και μια παύση. Δηλαδή, αρχικά έπεσαν 12 με 14 πυροβολισμοί, έγινε μια παύση και ακολούθως έπεσαν ακόμη 4 πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκτίμηση της ΕΛ.ΑΣ. είναι ότι ο εκτελεστής κατά τη διάρκεια της παύσης αυτής άλλαξε γεμιστήρα, ενώ φαίνεται ότι έπεσαν τουλάχιστον 24 πυροβολισμοί. Εχουν βρεθεί περισσότεροι από 20 κάλυκες των 9 ΜΜ, κάποιοι ενδεχομένως είναι μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο τοπογράφος διατηρούσε τεχνική εταιρεία στην Αθήνα, της οποίας η κύρια δραστηριότητα ήταν στη Μύκονο, και για τον λόγο αυτό εκτιμάται ότι πιθανότατα το κίνητρο να βρίσκεται στο νησί. Δραστηριότητα επαγγελματική, ωστόσο, είχε αναπτύξει και σε άλλα Κυκλαδονήσια.

"Φιλέτα" στα χέρια του 54χρονου τοπογράφου που δολοφονήθηκε

Ο άνδρας ήταν γνωστός στα ελληνικά νησιά, όπως την Ίο, την Σέριφο, την Πάρο και την Αντίπαρο καθώς έκανε τοπογραφικές μελέτες κι άλλες δραστηριότητες παροχής τεχνικών συμβουλών.

Τα πιο πετυχημένα deals φαίνεται να τα έκλεινε στη Μύκονο, εκεί το όνομά του συνδέθηκε με τις μεγαλύτερες δουλειές πολεοδομικής φύσεως, τα τελευταία τουλάχιστον 24 χρόνια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 54χρονος ήταν μέτοχος κατά 50% στην SKS Survey O.E. Επιπλέον, είχε αναπτύξει και κατασκευαστικές δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα:

  • Είχε ένα κτήμα 1.013 τ.μ. στον Αζόλιμνο της Σύρου όπως και ένα κτήμα 4.992 τ.μ. στον Άγιο Στέφανο Μυκόνου.
  • Επιπλέον, ο 54χρονος είχε αποκτήσει ακόμα ένα κτήμα 6.328 τ.μ. στον Άγιο Στέφανο Μυκόνου αλλά και ένα κτήμα 4.006 τ.μ. στο Διακόφτη, Στρογγυλό στη Μύκονο.
  • Επιπροσθέτως, κατά το παρελθόν είχε κερδίσει 2 εκατομμύρια ευρώ από ένα πολύ γνωστό τυχερό παιχνίδι.
  • Τέλος, έχει και 2 κτήματα στο Μαρούσι, 1.548 τ.μ. και 1.480 αντίστοιχα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2f3patojp4h)