Βίντεο ντοκουμέντο που φέρεται να έχει καταγράψει τις κινήσεις του δράστη της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ώρες έχουν φτάσει στις Αρχές πάνω από 18 βίντεο από κάμερες ασφαλείας που καταγράφουν το σημείο της δολοφονίας από τη στιγμή της εκτέλεσης μέχρι τη διαφυγή του δράστη.

Τι κατάγραψε κάμερα ασφαλείας

Ένα από αυτά τα βίντεο παρουσίασε το MEGA και το Live News. Στο αποκλειστικό βίντεο φαίνεται η στιγμή που ο δράστης με τη μοτοσυκλέτα κατευθύνεται προς το σημείο της δολοφονίας.

Χρονικά το βίντεο ταιριάζει με την ώρα της δολοφονίας, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται εάν ο αναβάτης της μηχανής είναι και ο δράστης. Στο βίντεο φαίνεται το ηλεκτρονικό αυτοκίνητο και αμέσως μετά φαίνεται η μοτοσυκλέτα με έναν άνδρα ντυμένο με μαύρα ρούχα.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή Live News:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2f3n8p7ubvd)

Οι κινήσεις του δολοφόνου & η χαρτογράφηση του χώρου για δύο ημέρες

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Alpha», ο εκτελεστής του τοπογράφου επέβαινε σε σκούτερ. Φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρα γάντια και ένα μπεζ/μόκα παντελόνι.

Κατεβαίνει από το σκούτερ στο πεζοδρόμιο. Καταγράφεται από τις κάμερες ασφαλείας ο σωματότυπός του. Είναι ιδιαίτερα λεπτός. Παρατηρεί πότε θα φτάσει το θύμα του. Τον παρατηρούν, όμως, και κάποιοι γείτονες.

Τραβάει την προσοχή των θαμώνων κοντινού καταστήματος, καθώς δεν έχει βγάλει το κράνος του. Ο ίδιος άνθρωπος, μια μέρα πριν, ανέβηκε την Ελευθερίου Βενιζέλου και κατόπτευε την περιοχή. Κάποιοι, μάλιστα, ισχυρίζονται ότι δεν καταγράφηκε μόνο χθες αλλά και προχθές.

Όταν φτάνει το θύμα του, η ώρα είναι 08:16. Βλέπει ότι το αυτοκίνητο κάνει μανούβρα, για να παρκάρει. Μπαίνει ανάποδα στην οδό Κρήτης. Βλέπει το θύμα να παρκάρει, πλησιάζει και αδειάζει δύο γεμιστήρες πάνω του.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2f1mbis8dz5)