Σε τραγωδία εκτυλίχθηκε το γλέντι για την κουρά των προβάτων στο Οροπέδιο Καθαρού στο Λασίθι, καθώς ένας 36χρονος έχασε τη ζωή του από μια μπαλωθιά, την οποία έριξε ο μπατζανάκης του.


Πώς έγινε το κακό

Όλα συνέβησαν στη διάρκεια γλεντιού για το κούρεμα των προβάτων στην περιοχή του Καθαρού. Οι δύο άνδρες φέρεται να είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και κάποια στιγμή άρχισαν οι μπαλωθιές, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του άνδρα.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, τον άτυχο άνδρα φαίνεται πως εντόπισαν δύο γυναίκες πεσμένο στον δρόμο. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι Αρχές, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε χωρίς τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Παραδόθηκε ο δράστης

Τη μοιραία μπαλωθιά έριξε ο μπατζανάκης του θύματος, ο οποίος παραδόθηκε στις Αρχές αργά το βράδυ της Τετάρτης (3/7), ωστόσο, όπως δήλωσε στους αστυνομικούς, πέταξε το μοιραίο όπλο όταν αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί και δεν θυμάται σε ποιο σημείο ακριβώς.

Οι Αρχές αναζητούν το όπλο του εγκλήματος για να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δίκαννο κυνηγετικό όπλο, ωστόσο η πλευρά του δράστη μιλά για πιστόλι.

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η νέα τραγωδία, αν και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ανθρωποκτονία από αμέλεια.