Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει από το μεσημέρι (4/7) τη Στερεά Ελλάδα, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι και να υπάρξουν φωτιές από κεραυνούς.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του tvstar.gr, η καταιγίδα μετέτρεψε σε χειμάρρους τους δρόμους της Λαμίας ακόμη και στο κέντρο της πόλης.

Οι Αρχές είναι σε επιφυλακή, ώστε, αν χρειαστεί, να επέμβουν για την προστασία των πολιτών. Παράλληλα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε να κάνει αντλήσεις υδάτων από καταστήματα.

LamiaReport.gr: Άνοιξαν οι ουρανοί στη Λαμία


Εύβοια: Έκλεισε ο δρόμος προς Μίστρο - Διακοπή ρεύματος στο χωριό


H έντονη καταιγίδα που πλήττει την Εύβοια από το μεσημέρι σήμερα έχει δημιουργήσει προβλήματα, καθώς δρόμοι έχουν πλημμυρίσει.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο evima.gr ο πρόεδρος της Κοινότητας Μίστρου, κλειστός παραμένει ο δρόμος από Πούρνο προς Μίστρο, καθώς το οδόστρωμα έχει γεμίσει με δέντρα και πολύ νερό από τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα.

Κακοκαιρία στην Εύβοια: Έκλεισε ο δρόμος προς Μίστρο

Κακοκαιρία στην Εύβοια


«Είμαστε σε επικοινωνία με τον Δήμο Δελφών Μεσσαπίων και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προκειμένου να προχωρήσουμε άμεσα στην αποκατάσταση του οδικού δικτύου και να ελέγξουμε και τα γύρω χωριά αν υπάρχουν προβλήματα», είπε ο Ηρακλής Τσόκος.

Στο σημείο βρίσκεται και ο αντιπεριφερειάρχης της περιφερειακής ενότητας Ευβοίας, Γιώργος Κελαϊδίτης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξαιτίας της κακοκαιρίας η ευρύτερη περιοχή δεν έχει ρεύμα.

evoia-kakokairia__1_
evoia-kakokairia__2_


Κακοκαιρία: Δύο φωτιές από κεραυνό στην Εύβοια


Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του νομού για φωτιά από κεραυνό, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή.

Όπως αναφέρει το evima.gr, η φωτιά εκδηλώθηκε λόγω κεραυνικής δραστηριότητας στην περιοχή του χωριού Αγία Θέκλα και Ωρολόγιον του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Στο σημείο επιχείρησαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ βρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Αυλώνος, Γιώργος Παπουτσής.

Νωρίτερα προκλήθηκε πυρκαγιά από κεραυνό στη βόρεια Εύβοια, στην περιοχή του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, η οποία γρήγορα τέθηκε υπό έλεγχο.