Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/7) στη Ζάκυνθο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τριών προσώπων, ενώ δύο νεαροί τραυματίστηκαν πιο ελαφρά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ Ζακύνθου, όλα ξεκίνησαν στις 02:30 τα μεσάνυχτα, όταν μια παρέα έξι ατόμων, πιθανότατα από την Αθήνα, αποτελούμενη από άτομα ηλικίας 20-30 ετών, διασκέδαζαν σε κλαμπ του Λαγανά, στο οποίο εργάζονται μέλη μιας παρέας ντόπιων.


Οι απειλές κατέληξαν σε ξύλο

Με βάση τις καταγγελίες, οι νεαροί από την Αθήνα προέβησαν σε απρέπειες και προκλήσεις, με τους εργαζόμενους να τους βγάζουν έξω από το κλαμπ. Οι νεαροί έφυγαν βρίζοντας και απειλώντας την παρέα των οκτώ Ζακυνθινών ότι «θα τα ξαναπούμε», για να λάβουν την απάντηση «όποτε θέλετε».

Δυόμισι ώρες μετά, περίπου στις 5 τα ξημερώματα και αφού οι νεαροί από τη ζακυνθινή παρέα σχόλασαν από το κλαμπ, πήγαν για φαγητό σε γνωστό κατάστημα της περιοχής. Λίγα μέτρα πριν από το κατάστημα, τους περίμεναν οι νεαροί από την Αθήνα και τους επιτέθηκαν.

Ο ένας αυτούς χτύπησε τουλάχιστον 4 άτομα με στιλέτο, με δύο από τα θύματα να νοσηλεύονται μαχαιρωμένα στην κοιλιά και στο συκώτι, ενώ άλλα δύο φέρουν επιφανειακά τραύματα.

Γρονθοκοπήθηκε άγρια, κυρίως στο πρόσωπο, και ένας από την παρέα των Αθηναίων, ο οποίος επίσης νοσηλεύεται.


Προσαγωγές ατόμων και από τις δύο παρέες

Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, το οποίο συνεχίζει να παίρνει καταθέσεις.

Μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί άτομα και από τις δύο πλευρές, ενώ αναζητούνται ακόμα δύο.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται, με βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής να ρίχνουν φως στα όσα έγιναν.