Θρίλερ στο κέντρο του Βόλου εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (5/7) και συγκεκριμένα σε πολυκατοικία που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κοραή με Αναλήψεως, καθώς ένας τοξικομανής, κρατώντας μάλιστα μαχαίρι, κυνηγούσε ένα ζευγάρι που εκείνη την ώρα ήταν σε διαδικασία μετακόμισης.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, έντρομοι οι ένοικοι προσπάθησαν να τον αποφύγουν και ευτυχώς γλίτωσαν τα χειρότερα, αφού φοβήθηκαν κυριολεκτικά για τη ζωή τους.

Περικύκλωσαν τους γύρω δρόμους οι αστυνομικοί, κλείστηκε στο σπίτι του ο δράστης

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία με δυο περιπολικά και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ να φτάνουν άμεσα. Μάλιστα, ο τοξικομανής ο οποίος διαμένει σε υπόγειο διαμέρισμα της πολυκατοικίας κλειδαμπαρώθηκε στο διαμέρισμά του, με τις αστυνομικές δυνάμεις να έχουν περικυκλώσει τους γύρω δρόμους προκειμένου να μη φύγει και να προχωρήσουν άμεσα στη σύλληψή του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, χτυπούσαν τη πόρτα του διαμερίσματός του οι αστυνομικοί και δεν έβγαινε. Μετά πήγαν στην οδό Κοραή για να μη βγει από το παράθυρο. Η Αστυνομία έμεινε στο σημείο μέχρι να φύγουν οι ένοικοι που μετακομίζουν για να μη βγει από το υπόγειο και τους επιτεθεί εκ νέου.

Οι αστυνομικοί παρέμειναν στο σημείο και αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία της μετακόμισης αποχώρησαν χωρίς να συλλάβουν τελικά τον τοξικομανή, ο οποίος παρέμεινε κλειδαμπαρωμένος στο διαμέρισμά του, αφού το ζευγάρι δεν επιθυμούσε να κινηθεί νομικά εναντίον του.