Ο ορθοπεδικός που εφημέρευε ήταν εκείνος που έριξε φως στην περίεργη υπόθεση ζευγαριού που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου στην Κρήτη με την κοπέλα να φέρει σοβαρά τραύματα επικαλούμενη ότι είχε πέσει από το μηχανάκι, για να αποκαλυφθεί τελικά ότι επρόκειτο για νέο ενδοοικογενειακό επεισόδιο.

Σύμφωνα με το neakriti.gr,  διαπίστωσε ότι τα κλινικά σημάδια δε συμβάδιζαν με πτώση από μηχανάκι , έβγαλε τους πάντες έξω και τότε η κοπέλα παραδέχτηκε ότι ήταν χτυπήματα χωρίς να κατονομάζει το δράστη.

Οι γιατροί ενημέρωσαν την αστυνομία και έστειλαν την κοπέλα στο ΠαΓΝΗ με εντολή να γίνει και ιατροδικαστική εκτίμηση.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, ένας νεαρός άνδρας 21 ετών και μια νεαρή γυναίκα, 27 ετών, αμφότεροι κάτοικοι της περιοχής, κλήθηκαν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου από το ΕΚΑΒ, υποστηρίζοντας ότι είχαν τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα.

Ωστόσο, όταν έφτασαν στο νοσοκομείο, ο γιατρός που εξέτασε την κοπέλα παρατήρησε ότι οι τραυματισμοί της δεν ήταν συμβατοί με το είδος των τραυμάτων που συνήθως προκαλούνται από τροχαία ατυχήματα. Ακολούθησε προανάκριση και διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός άνδρας είχε προκαλέσει σωματικές βλάβες στη γυναίκα, ασκώντας της βία, ανατρέποντας τη δήλωση για τροχαίο ατύχημα.

Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν την υπόθεση, ενώ ο νεαρός άνδρας αναμένεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία.