Σοκαρισμένοι είναι οι συγγενείς και φίλοι του 22χρονου Σήφη Γιανναράκη μετά τον τραγικό θάνατό του σήμερα τα ξημερώματα (8/7), όταν το αυτοκίνητό του εξετράπη της πορείας του και τυλίχθηκε στις φλόγες στον Βάμο Αποκορώνου στα Χανιά.

Ο Σήφης Γιανναράκης, που ήταν το μόνο άτομο μέσα στο όχημα, δεν κατάφερε να βγει και βρήκε τραγικό θάνατο. Ο νεαρός καλλιτέχνης της κρητικής μουσικής βύθισε στο πένθος την περιοχή των Χανίων, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

*Διαβάστε ακόμα: Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στον Πύργο: Συνελήφθη 59χρονος που πέταξε τη σύζυγό του από το μπαλκόνι


xania_mousikos_dustuxima__1_
xania_mousikos_dustuxima__2_
xania_mousikos_dustuxima__3_
xania_mousikos_dustuxima__4_


Πώς έγινε το τροχαίο

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στον Βάμο Αποκόρωνα στα Χανιά, όταν το Ι.Χ. που οδηγούσε ο άτυχος 22χρονος προσέκρουσε αρχικά σε δέντρο, εν συνεχεία σε τοιχίο και βρέθηκε στη μέση ενός οικοπέδου, με τα κομμάτια του να σκορπούν σε ακτίνα δεκάδων μέτρων.

Παρά την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που μετέβη στο σημείο με 2 οχήματα και 5 υπαλλήλους, καθώς και το ΕΚΑΒ, ήταν ήδη αργά. Ο νεαρός ήταν μόνος στο όχημά του.


Δείτε φωτογραφίες

dustuxima_xania__2_
dustuxima_xania__3_
dustuxima_xania__4_
dustuxima_xania__5_
dustuxima_xania__6_
dustuxima_xania__1_