Τα αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, που κάνουν «φύλλο και φτερό» τα τέσσερα κινητά του κατηγορούμενου ως φυσικού αυτουργού για την εν ψυχρώ εκτέλεση του Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό, περιμένουν οι αρχές, αφού σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, από τα διαγραφέντα αρχεία που θα ανασύρουν, θα εντοπιστούν στοιχεία που θα συνδέουν τον βασικό ύποπτο, που έδωσε την εντολή στον 44χρονο να σκοτώσει τον τοπογράφο.

Σοκαρισμένοι οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του

Σοκαρισμένοι παραμένουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντος του θύματος, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο 54χρονος τοπογράφος και πατέρας δυο παιδιών, Παναγιώτης Στάθης είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού τρεις φορές στη Μύκονο.

Το θύμα είχε καταγγείλει στις αστυνομικές αρχές την πρώτη από αυτές, που έγινε το 2021, ενώ τελευταία φορά που είχε δεχθεί επίθεση ήταν πριν από 18 μήνες και για τον λόγο αυτό φέρεται να είχε προσλάβει σωματοφύλακα για την προστασία του, ο οποίος τον συνόδευε στις περισσότερες μετακινήσεις του.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο διαψεύδεται από το περιβάλλον της οικογένειάς του, άτομα από το οποίο μιλώντας στο LIVE NEWS, θέλησαν επίσης να ξεκαθαρίσουν πως δεν ισχύει ότι κέρδισε ένα τυχερό δελτίο με μεγάλο χρηματικό ποσό.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ένα από τα πρόσωπα αυτά: «Δεν ισχύουν όσα ακούγονται για το κερδισμένο δελτίο και ο Παναγιώτης Στάθης δεν θα προχωρούσε ποτέ σε τέτοιες ενέργειες. Επίσης, δεν είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού στη Μύκονο παρά μόνο στο Χαλάνδρι το 2021, το οποίο και είχε καταγγείλει στις Αρχές, ζητώντας να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή σε αυτή την επίθεση. Ο 54χρονος τοπογράφος δεν είχε θωρακισμένα τζάμια στο αυτοκίνητο και δεν ήταν στα δικαστήρια με μεγάλο ξενοδόχο. Είναι πραγματικά τραγικό να ακούγονται από το περιβάλλον του ξενοδόχου ψευδή γεγονότα, τα οποία υιοθετούνται και αποπροσανατολίζουν τις έρευνες».

Τέλος, το ίδιο άτομο πρόσθεσε: «Το τοπογραφικό που αναφέρεται έχει υπογράφει από άλλον άνθρωπο και όχι από τον Παναγιώτη Στάθη. Το θύμα είχε υπογράψει το διορθωτικό τοπογραφικό το οποίο έχει περάσει από πραγματογνώμονα και έχει εγκριθεί. Καμία κατάθεση για τα 22.000 τ.μ. δεν έχει δοθεί και ο Παναγιώτης Στάθης δεν είχε καμία αντιδικία. Η υπόθεση του ξενοδόχου είναι στα δικαστήρια αλλά όχι με τον Παναγιώτη Στάθη».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2k74zvkbi8h)