Oι συγκεντρώσεις «Family Pride» κατά του Gay Pride, ολοκληρώθηκαν με μεγάλες πορείες σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, των Χανίων και του Πειραιά. Εκατοντάδες άνθρωποι, όλων των ηλικιών και ζευγάρια με παιδιά, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, έστειλαν το δικό τους μήνυμα στήριξης στην παραδοσιακή ελληνική οικογένεια.

«Κάτω τα χέρια από παιδιά και την παραδοσιακή ελληνική οικογένεια» βροντοφώναξαν εκατοντάδες πολίτες στο family pride. Την πορεία που ξεκίνησε από τον Λευκό Πύργο, έπειτα από διαδικτυακό κάλεσμα της ομάδας «Ελληνίδες μάνες».

Μετά τις ομιλίες εκπροσώπων της Εκκλησίας και αφού έψαλαν δυνατά το εθνικό ύμνο, οι συγκεντρωμένοι...ελευθέρωσαν στον ουρανό δεκάδες γαλάζια και ροζ μπαλόνια.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2kbztrc2y8x)

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία στο κέντρο της πόλης. Με τη γαλανόλευκη στα χέρια, κρατώντας εκκλησιαστικά πανό και εικόνες αγίων στα χέρια, νέοι και ηλικιωμένοι, ζευγάρια με τα παιδιά τους έστειλαν προς πάσα κατεύθυνση μήνυμα στήριξης στην παραδοσιακή ελληνικής οικογένεια και . "καμπανάκι" κινδύνου για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.

Με μια μεγάλη ελληνική σημαία στην κεφαλή της πορείας, εκατονταδες διαδηλωτές όλων των ηλικιών, έκαναν πορεία και στα Χανιά, από την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς ως το ενετικό λιμάνι.