Μια ακόμα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο στον Βάμο Αποκορώνου Χανίων, με τον 22χρονο Σήφη Γιανναράκη να αφήνει την τελευταία του πνοή σε ένα τραγικό συμβάν που συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας 8/07.

*Διαβάστε εδώ: Λασίθι: Θρήνος στην κηδεία του 36χρονου Γιώργου που πυροβολήθηκε σε γλέντι από τον μπατζανάκη του

Η είδηση του θανάτου του νεαρού σόκαρε την τοπική κοινωνία, προκαλώντας βαθιά θλίψη και συγκίνηση.

Οικογένεια, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον αδικοχαμένο Σήφη σήμερα, Τρίτη 9 Ιουλίου, στις 17:00, στον Ιερό Ναό Παναγίας και Αγίου Τίτου στον Εμπρόσνερο Αποκορώνου.

Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο του Μιχαήλ Αρχάγγελου στο Χωριό.

Ο Σήφης Γιανναράκης εργαζόταν σε ψητοπωλείο στις Βρύσες και μετά το τέλος της βάρδιας του, διασκέδαζε με την παρέα του σε κρητικό γλέντι στο Δημοτικό Σχολείο Βάμου.

Μάλιστα, ο ίδιος έκανε τα τελευταία χρόνια τα πρώτα του βήματα ως κρητικός καλλιτέχνης, τραγουδώντας και παίζοντας μαντολίνο.


Τραγωδία τα ξημερώματα στον Βάμο Αποκορώνου


Πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα

Ο 22χρονος οδηγός του ΙΧ, που προσέκρουσε με σφοδρότητα σε δέντρο και κατέληξε σε οικοπεδικό χώρο, απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, επιστρέφοντας στο σπίτι του, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο ενώ κινείτο στην επαρχιακή οδό Καλυβών – Βάμου.

Στην είσοδο του Βάμου, το ΙΧ του προσέκρουσε με σφοδρότητα στον κορμό ενός ευκαλύπτου, εν συνεχεία σε τοιχίο το οποίο υποχώρησε και βρέθηκε στη μέση ενός οικοπέδου με τα κομμάτια του αυτοκινήτου να σκορπούν σε ακτίνα δεκάδων μέτρων.

Το ΙΧ τυλίχτηκε στις φλόγες και ο άτυχος νέος απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του. Δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Βρυσών με πέντε πυροσβέστες καθώς και ασθενοφόρο έσπευσαν στο σημείο. Μετά την κατάσβεση της φωτιάς, ανασύρθηκε η σορός του άτυχου 22χρονου.

Ο Σήφης Γιανναράκης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στην τοπική κοινωνία του Αποκόρωνα, όσο και στο τοπικό ποδόσφαιρο, όπου αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια στον Τιτάν, στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Χανίων. Ανείπωτος ο πόνος για την οικογένεια του Σήφη που έσβησε στα 22 του χρόνια.


«Ραγίζουν καρδιές» τα μηνύματα για τον 22χρονο

Η ομάδα του με ανακοίνωση της τον αποχαιρέτησε: «Τα λόγια καμιά φορά, είναι τόσο δύσκολα να βγουν, πόσο μάλλον σε ένα τόσο κακό μαντάτο.

Ο Σήφης μας, ένα παιδί γεμάτο ζωή, δεν είναι πια κοντά μας.

Σήμερα τα ξημερώματα μετά από τροχαίο, έχασε την ζωή του και σκόρπισε την θλίψη σε όλους τους οικείους του και μη.

Ο ΑΠΚΣ ΤΙΤΑΝ ΚΑΛΥΒΩΝ, με απέραντη θλίψη εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Σήφη θα μας λείψεις, καλό ταξίδι να έχεις και καλή αντάμωση στην άλλη μεριά».

Ακόμα, τα λόγια συγγενών και φίλων για την άδικη και ξαφνική απώλεια του 22χρονου προκαλούν ρίγη συγκίνησης.

«Καλό ταξίδι ψυχή μου. Δεν έχω λόγια παρηγοριάς να πω στους γονείς σου παλικάρι μου», αναφέρει ένα μήνυμα.

Σε άλλο μήνυμα: «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφυγες και εσύ».

thanatos_shfh_giannaraki
thanatos_sifi_giannaraki
giannarakis_sifis
sifis_giannarakis