Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 8/7 στους Δελφούς, όταν ένας 63χρονος βρέθηκε στο κενό από μπαλκόνι σπιτιού, μπροστά στα μάτια της γυναίκας του.

*Διαβάστε εδώ: Θεσσαλονίκη: Σε δίκη παραπέμπεται ο ιδιοκτήτης των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη στη Νεοχωρούδα - Τι λέει το παραπεμπτικό βούλευμα

Ο 63χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, χωρίς να χαθεί χρόνος, αλλά οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν πως είχε ήδη χάσει τη ζωή του.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για δυστύχημα, με το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας να έχει ήδη αποκλειστεί, ενώ η αυτοψία των αστυνομικών δεν έφερε στοιχεία που να οδηγούν σε αυτοκτονία.


Πώς συνέβη το τραγικό περιστατικό

Ο άτυχος άνδρας, μόλις είχε σηκωθεί από την καρέκλα στη βεράντα του σπιτιού του, που βρίσκεται σε χωριό της Δημοτικής Ενότητας Γραβιάς του Δήμου Δελφών, όταν αισθάνθηκε ζαλάδα, με αποτέλεσμα να πέσει από μικρό ύψος στο έδαφος.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, που διεκόμισε τον 63χρονο άνδρα στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τον Αστυνομικό Σταθμό Γραβιάς, που έχει αναλάβει την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.