Η εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου γέμισε περιπολικά τα μεσάνυχτα, στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, όταν έσκασε λάστιχο από φορτηγό μέσα στον αυτοκινητόδρομο.

Τα επόμενα λεπτά επικράτησε χάος, καθώς προκλήθηκαν ζημιές σε τουλάχιστον 15 αυτοκίνητα. Οι οδηγοί τους έχασαν τον έλεγχο και τα οχήματα κατέληξαν στις μπάρες και στο προστατευτικό τοιχίο.

Διαβάστε ακόμα: Δελφοί: Σκοτώθηκε 63χρονος, όταν έπεσε από μπαλκόνι σπιτιού μπροστά στα μάτια της γυναίκας του

Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς. Οι καθυστερήσεις ήταν μεγάλες μέχρι να καθαριστεί ο δρόμος και να δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία.

Άγιοι Θεόδωροι: Ζημιές σε περισσότερα από 15 αυτοκίνητα στην Εθνική Οδό από λάστιχο φορτηγού

Εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου: Το λάστιχο του φορτηγού έσκασε ενώ κινούνταν

Αξίζει να σημειωθεί πως το λάστιχο του φορτηγού έσκασε ενώ κινούνταν και τα κομμάτια του σκορπίστηκαν στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα διερχόμενοι οδηγοί να πέσουν πάνω τους.

Για το συμβάν ενημερώθηκε το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αττικής και η Ολυμπία Οδός, ώστε να απομακρυνθεί το ελαστικό και να καθαριστεί το οδόστρωμα.

Στις εικόνες του agioitheodoroi.com φαίνονται τα κυκλοφοριακά προβλήματα στο σημείο του ατυχήματος, που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα.

Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε σχεδόν μία ώρα μετά, όταν ο δρόμος καθαρίστηκε και άναψε το «πράσινο φως» από τις αρμόδιες Αρχές. Τα αίτια του ατυχήματος βρίσκονται υπό διερεύνηση.