Ελαφρά τραυματισμένος στον μηρό είναι ο 22χρονος Αλβανός τον οποίο πυροβόλησαν τα ξημερώματα άγνωστοι μέσα από αυτοκίνητο, στο Περιστέρι, και στη συνέχεια εγκατέλειψαν αιμόφυρτο και εξαφανίστηκαν.

Το θύμα είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών και είχε αποφυλακιστεί μόλις χθες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που ασχολείτο με διακίνηση ναρκωτικών, όταν το 2021 είχε συλληφθεί μαζί με τρεις ομοεθνείς του να έχουν στην κατοχή τους 2,3 κιλά κοκαΐνης και 5,4 κιλά μαριχουάνας.

Το 2022, δε, μαζί με άλλα άτομα είχε πυροβολήσει σε βάρος οχήματος για επίλυση προσωπικών διαφορών.

Στο σημείο βρέθηκαν οκτώ κάλυκες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, και ο δράστης είναι γνωστός στις Αρχές, καθώς φέρεται να πρόκειται για έναν 26χρονο Έλληνα ο οποίος έχει ποινικό παρελθόν για διάφορα αδικήματα.

Οι κινήσεις τους στα οχήματα έχουν καταγραφεί καθαρά και βρίσκονται στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας, οι οποίοι και τους αναζητούν.

*Διαβάστε ακόμα: Ψυχικό: Τα δρομολόγια του 44χρονου με το σκούτερ, που το έκρυβε σε υπόγειο πάρκινγκ στο Μαρούσι, πριν και μετά την εκτέλεση του τοπογράφου

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2kq2oxq7jmh)


Περιστέρι: Το χρονικό των πυροβολισμών

Η ένοπλη επίθεση εις βάρος του 22χρονου σημειώθηκε στην οδό Δωδεκανήσου περίπου στις 2:20 τα ξημερώματα στο Περιστέρι.

Οι δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο, έφτασαν στο σημείο και πυροβόλησαν εναντίον άλλου αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 22χρονου, ο οποίος ήταν ο συνοδηγός.

Αμέσως τράπηκαν σε φυγή, ενώ περίοικοι ειδοποίησαν το 100 και με ασθενοφόρο ο 22χρονος διεκομίσθη στον «Ερυθρό Σταυρό» για νοσηλεία.