Στην Αθήνα βρέθηκε ένας από τους πιο γνωστούς και αναγνωρίσιμους YouTubers του κόσμου, ο IshowSpeed, που θέλησε να φάει γύρο και να δώσει μίνι αγώνα μποξ έξω από το Μέγαρο Μουσικής.

Ο Αμερικανός content creator και «φίλος του Κριστιάνο Ρονάλντο» -όπως λέει ο ίδιος για τον ποδοσφαιριστή που (λέει πως) λατρεύει-, ο οποίος συνεχίζει να κάνει βόλτες στην Ευρώπη, δύο εβδομάδες μετά την επίσκεψη στη γειτονική Αλβανία και τη συνάντηση με τον Αλβανό πρωθυπουργό, Έντι Ράμα, βρέθηκε στους αθηναϊκούς δρόμους για ένα παρόμοιο live stream στο οποίο μετακινούνταν με αυτοκίνητο μέσα στην πόλη και έκανε διάφορες στάσεις για να κάνει το κομμάτι του.

Πλέον o YouTuber έχει αποχωρήσει από τη χώρα μας και πάει σε μία άλλη που η εθνική της ομάδα διαθέτει έναν καλό σέντερ φορ, όπως είπε στο βίντεο με το οποίο ήθελε να «τιζάρει» τον επόμενο προορισμό του.

Εδώ όλο το live stream του IshowSpeed στην Αθήνα
irl stream in Greece 🇬🇷

Ποιος είναι ο IshowSpeed 

Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο IshowSpeed απέκτησε μεγάλη δημοφιλία εξαιτίας των υπερβολικών αντιδράσεών του, των χαρακτηριστικών μορφασμών του και των ουρλιαχτών του. Γενικά έχει δημιουργήσει μια περσόνα που του έχει αποφέρει εκατομμύρια, αλλά και κάποιες μεγάλες συναντήσεις, αφού έχει βρεθεί ακόμη και στην εκδήλωση για τη Χρυσή Μπάλα.

Το ποδόσφαιρο είναι ένας χώρος που έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του, μιας και σε κάποιο σημείο της πορείας του καρπώθηκε μέρος της επιρροής που έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον κόσμο, δηλώνοντας ο μεγαλύτερος θαυμαστής του στον πλανήτη. Μετέπειτα ξεκίνησε να πηγαίνει και σε αγώνες, με τους χορηγούς να τον βάζουν γρήγορα και σε αυτό το οικονομικό παιχνίδι.

Ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι το να... μπερδεύει ονόματα και καταστάσεις, με την κακή υποκριτική του για κάποιο λόγο να αυξάνει όλο και περισσότερο το κοινό του ημέρα με την ημέρα.


Το live stream του IshowSpeed στην Αθήνα

«Ξέρω μόνο μερικές λέξεις στα ελληνικά. Το "π...α" που σημαίνει "γεια" και το μα...α που σημαίνει "πώς πάει" ή κάτι τέτοιο», λέει ισχυριζόμενος πως δεν έχει ιδέα και κάπως έτσι ξεκινάει τη βόλτα του στην Αθήνα.

Στη συνέχεια πάει σε έναν παππού για να τον χαιρετήσει μ' αυτές τις δύο λέξεις. «Έλα, έλα φύγε. Ντροπή», του απαντάει ο ευγενικός κύριος.

Στη συνέχεια ένας άνδρας του ζήτησε μερικά λεφτά για να πάρει κάτι να φάει κι εκείνος τον πήγε σε συνοικιακό σούπερ μάρκετ για να του πάρει μια τορτίγια και ένα νερό, δίνοντάς του και τα δέκα ευρώ με τα οποία είχε σκοπό να πληρώσει, μιας και όταν άκουσε το μικρό ποσό αποφάσισε να πληρώσει με κάρτα. Μια ωραία κίνηση.

Συνεχίζοντας, και πάντα με την ασφάλειά του να δημιουργεί περίμετρο γύρω από το κοινό που τον ακολουθούσε σε όλη την πρωτεύουσα, χόρεψε για λίγο με ένα γκρουπάκι.

Το κυνηγητό από μικρούς φανς του, που βγήκαν στην Αθήνα για να τον ψάξουν και να έχουν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά.

Κι αν κάποιοι ήθελαν πολύ να τον δουν, άλλοι δεν ήθελαν καν να του μιλήσουν, όπως η κοπέλα που έπινε ποτό με την παρέα της και τον απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες για να μην χαλάσει το απόγευμά της.

Από τις πιο παράξενες στιγμές του ήταν ο σύντομος αγώνας μποξ που έδωσε με έναν θαυμαστή του έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία.

«Τσίμπησε» και το δωράκι του, με «έναν Έλληνα που τρέχει έναν μεγάλο σέρβερ στο GTA RP» να του χαρίζει ένα ρολόι Rollex που ισχυρίζεται ότι αξίζει 25.000 ευρώ.

Φυσικά δεν γινόταν να φύγει από τη χώρα μας χωρίς να δοκιμάσει γύρο, αλλά ζήτησε συγγνώμη γιατί προτιμάει το ντονέρ.

Ένα από τα πράγματα που σίγουρα τον εντυπωσίασαν, αλλά όχι θετικά, είναι το γεγονός πως πήρε τηλέφωνο στην Άμεση Δράση και δεν έλαβε απάντηση για περίπου 40 δευτερόλεπτα.