Ένα αδιανόητο τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ σημειώθηκε στη Σκιάθο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής, 5 Ιουλίου, στον πεζόδρομο της Παπαδιαμάντη. Συγκεκριμένα, το εν λόγω ασθενοφόρο, ενώ είχε παραλάβει περιστατικό και επέστρεφε στο Κέντρο Υγείας, διέσχισε τον πεζόδρομο παρασύροντας τις δύο γυναίκες που εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν μπροστά σε σταντ εμπορικού καταστήματος.

Διαβάστε ακόμα: Λαμία: Νεκρός 42χρονος μέσα στο σπίτι του

Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι ο οδηγός του ασθενοφόρου ήταν στρατιωτικός της 111. Τις πρώτες βοήθειες στις δύο γυναίκες παρείχε ο διασώστης που βρισκόταν με το περιστατικό στην καμπίνα του ασθενοφόρου, ενώ τους πρότεινε να τις μεταφέρουν στο Κέντρο Υγείας του νησιού, εκείνες όμως αρνήθηκαν.

Αδιανόητο τροχαίο στη Σκιάθο: Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ανέπτυξε αυξημένη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να παρασύρει με τον καθρέφτη τις δύο γυναίκες, που, ωστόσο, τραυματίστηκαν ελαφρά.

Όπως ανέφεραν, η ταχύτητα του ασθενοφόρου ήταν μεγάλη για εκείνο το σημείο, ενώ πρόσθεσαν ότι οι επιχειρηματίες βγάζουν σταντ ρουχισμού εκτός των ορίων που επιτρέπει ο δήμος, και αυτό είναι επικίνδυνο, όταν πρέπει να περάσουν ασθενοφόρα ή οχήματα της Πυροσβεστικής.

Πηγή: ΕΡΤ