Για συμμετοχή σε απαγωγές, δολοφονίες και εκβιασμούς έχει συλληφθεί αρκετές φορές ο 44χρονος, που συνελήφθη για την δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό και ο οποίος πλέον θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την ανθρωποκτονία του.

Ο «Γιώργος», όπως τον ξέρουν οι Αρχές, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία, έφευγε τα βράδια από τις φυλακές, έκανε ληστείες και επέστρεφε και πάλι, ενώ φέρεται να έχει εμπλακεί σε μία σειρά υποθέσεων πολύ υψηλού προφίλ της Greek Mafia, ανάμεσα τους και την απαγωγή Παναγόπουλου.

Ο τέως Πρόεδρος Ένωσης Ποινικολόγων, Γιάννης Γλύκας, μίλησε στο LIVE NEWS για τον φερόμενο ως δράστη αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο κατηγορούμενος δεν έχει μείνει λίγα χρόνια στη φυλακή. Αυτό που είναι κρίσιμο είναι ένα κενό νόμου που υπήρχε το 2019. Ο νόμος δεν προέβλεπε τη απαγόρευση να μην συγχωνεύονται ποινές για αδικήματα που είχαν τελεστεί σε καθεστώς κράτησης»

Συνέχισε λέγοντας: «Αυτή η διάταξη, με τον νέο Ποινικό Κώδικα, είχε ξεχαστεί ή ήταν συνειδητή επιλογή. Εκμεταλλεύτηκε αυτή τη διάταξη και τις ληστείες τις συγχώνευσε και βγήκε με λήξη ποινής. Σήμερα θα είχε εκτίσει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2l34dfb39ah)