Σε προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του νοσοκομείου παίδων της Πάτρας “Καραμανδάνειο”, λόγω ζημιών στις υποδομές του ιδρύματος, τις οποίες προκάλεσε η σημερινή μεγάλη πυρκαγιά στην Πάτρα, προχώρησε η ευρεία σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε στο ίδρυμα, υπό την προεδρία του διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), Γιάννη Καρβέλη.

Μάλιστα, στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της 6ης ΥΠΕ στο αναρτήθηκαν οι εξής πληροφορίες:

Απόφαση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη για αναστολή λειτουργιας του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων. Αύριο θα είναι σίγουρα κλειστό. Οπως αναφέρθηκε στην έκτακτη σύσκεψη υπο τον Γιάννη Καρβέλη και στην οποία συμμετείχε η Διοικήτρια του νοσοκομείου Ασπασία Ρηγοπούλου, ο πρόεδρος του Ιδρύματος Κωστας Πελετίδης, μελη του ΔΣ, προϊστάμενοι ιατρικου, νοσηλευτικού και τεχνικού προσωπικού, εχουν προκύψει καποια ζητήματα σε υποδομές του κτιρίου.

Αύριο ο εργολάβος θα κληθεί να εκτιμήσει και να αποτιμήσει πλήρως τις ζημιές και θα ξεκινήσει άμεσα η αποκατάστασή τους. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη που έγινε στο γραφείο της διοίκησης. Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης ακολούθως μετέβη στο ΓΝ Πατρών Άγιος Ανδρέας όπου έχουν μεταφερθεί από την πρώτη στιγμή οι μικροί ασθενείς του Καραμανδανείου”.