Τέλος στη ζωή του αποφάσισε να βάλει, όπως όλα δείχνουν, γνωστός ξενοδόχος στη Φολέγανδρο, καθώς βρέθηκε αντιμέτωπος με σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ο άνδρας, που διέθετε τρία ξενοδοχεία στο νησί, έκανε το απονενοημένο διάβημα μέσα στο γραφείο του σε ένα από τα ξενοδοχεία του.

Ο επιχειρηματίας κλείστηκε στο γραφείο του, έστρεψε την καραμπίνα προς τον εαυτό του και πάτησε τη σκανδάλη. Το τραγικό γεγονός ανακάλυψαν συνεργάτες του, οι οποίοι, ακούγοντας τον κρότο από τον πυροβολισμό και ανησυχώντας για την απουσία του, προσπάθησαν να τον βρουν και τελικά τον εντόπισαν νεκρό.

Τα αίτια που οδήγησαν τον ξενοδόχο σε αυτή την απονενοημένη πράξη φαίνεται να σχετίζονται με τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα, καθώς έχανε τις δύο από τρεις ξενοδοχειακές μονάδες του. Οι επιχειρηματικές κινήσεις του και τα ανοίγματα στις επιχειρήσεις του είχαν δημιουργήσει σημαντική οικονομική πίεση, στην οποία φαίνεται πως αδυνατούσε να αντεπεξέλθει.

*Διαβάστε ακόμα: Κύκλωμα εκβιαστών: Επιχειρηματίας περιγράφει πώς τον εκβίαζαν - ''Της έχω δώσει πάνω από 120.000 ευρώ''


Φολέγανδρος: Γνωστός για την προσφορά του στον τουρισμό ο ξενοδόχος 

Η είδηση της αυτοκτονίας έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη στην τοπική κοινωνία της Φολεγάνδρου. Οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες του νησιού δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο άνθρωπος που γνώριζαν κι εκτιμούσαν οδηγήθηκε σε αυτή την τραγική απόφαση.

Ο ξενοδόχος ήταν γνωστός για την προσφορά του στον τουρισμό του νησιού και τη συμβολή του στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα προκειμένου να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος, ενώ η οικογένεια του θύματος βρίσκεται σε βαθιά θλίψη, προσπαθώντας να διαχειριστεί την απώλεια. Η τοπική κοινότητα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στέκεται δίπλα της σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.