Δυο άτομα νεαρής ηλικίας κατέληξαν στο Νοσοκομείο Ξάνθης την Τρίτη, όταν το όχημα στο οποίο ο ένας ήταν οδηγός και ο άλλος συνεπιβάτης ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε σε αυλή σπιτιού.

Το αυτοκίνητο καταστράφηκε στο μπροστινό του μέρος, όπως δείχνουν οι εικόνες μετά το τροχαίο. Τα δύο άτομα που επέβαιναν μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο της περιοχής, με τα αίτια που προκάλεσαν το ατύχημα να βρίσκονται υπό διερεύνηση. Σύμφωνα με το fonitisxanthis, οι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν ακόμα χειρότερα, αν εκείνη την ώρα υπήρχε άνθρωπος στην είσοδο του σπιτιού και αν οι επιβάτες του ΙΧ, δεν φορούσαν τις ζώνες τους.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (09/07/2024) στα Βαφέικα στην Ξάνθη, με ένα ΙΧ αυτοκίνητο να καταλήγει πάνω σε μονοκατοικία. Οι επιβαίνοντες ηλικίας 33 και 37 ετών είναι από την Κομοτηνή. Ο ένας εκ των δύο κατάφερε να βγει από το όχημα, ενώ ο άλλος απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική.

Οι πυροσβέστες ανέλαβαν τον απεγκλωβισμό του, ενώ και τα δύο άτομα μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με το ΕΚΑΒ.

Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα, διενεργείται προανάκριση.

troxaio1