Πολλές ώρες διήρκεσε η απολογία μέρους των κατηγορούμενων για συμμετοχή στο κύκλωμα των εκβιαστών, που φέρεται να απομυζούσε τεράστια χρηματικά ποσά από καταστηματάρχες της Αθήνας.

Επιχειρηματίας που είχε έρθει σε επαφή με τη Νάνσυ πάντως, μιλώντας στον «ANT1», δίνει μια ακόμα χειρότερη εκδοχή της υπόθεσης: «Ειλικρινά πιστεύεις ότι είναι μόνο η Νάνσυ; Άλλους δύο-τρεις έχουμε. Είναι κι άλλοι και αυτοί οι άλλοι είναι και χειρότεροι. Μη σου πω ότι η Νάνσυ είναι και καλή μπροστά τους. Σου δίνει τουλάχιστον τις άδειες, ενώ οι άλλοι μπορεί να σε κοροϊδεύουν, να σου πουν “Α, βγήκε άλλο πρόβλημα… Δώσε μας ακόμα δύο χιλιάρικα”».

«Δεν είναι μια και έξω. Έρχεται την επόμενη φορά και το υγειονομικό. Θα σου πει το ένα, το άλλο, θα πρέπει πάλι να αποταθείς σ’ αυτήν, να της πεις: «Ξέρεις, έχει έρθει το υγειονομικό…, πάλι θα σου βγάλει ένα “κοστούμι” και δεν μπορείς να τους αποφύγεις, γιατί πραγματικά θα σου ρίξουμε πρόστιμα, γιατί οι κανόνες είναι απαράδεκτοι, δεν υπάρχουν, δεν υφίστανται, πάντα βρίσκουν περιθώριο».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2m05zzmbqz5)

Κύκλωμα εκβιαστών: Έκρυβε λεφτά ακόμα και στις γλάστρες η Νάνσυ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «ΑΝΤ1», η Νάνσυ ήταν η αρχηγός του εν λόγω κυκλώματος, όμως στις συγκεκριμένες «δουλειές της» εμφανίζονται να εμπλέκονται και δύο συγγενείς της. Ο αδερφός της, ο οποίος κατηγορείται πως είχε ρόλο εισπράκτορα και ταμία της οργάνωσης, ενώ φέρεται να εκτελούσε και χρέη οδηγού της αδερφής του, και η μητέρα της, η οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε αναλάβει να κρύβει τα χρήματα στο σπίτι της, όπου και βρέθηκαν.

Ρεπορτάζ του «Alpha», μάλιστα, αναφέρει πως η Αστυνομία βρήκε στο διαμέρισμα της μητέρας της Νάνσυς κρύπτες και χρήματα ακόμα και σε γλάστρες ή τάπερ. Η μητέρα της κατηγορούμενης φέρεται να λέει για το γεγονός: «Εγώ είμαι ηλικιωμένη και δεν έχω καμία σχέση με τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι. Ήταν από τη νόμιμη επαγγελματική ιδιότητα της κόρης μου».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2lv55yix5t5)