Η υπόθεση της δολοφονίας του τοπογράφου στο Ψυχικό περιπλέκεται ακόμη περισσότερο και μάλιστα φτάνει μέχρι και τα κελιά επικίνδυνων κακοποιών στη φυλακή: Το MEGA έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά ένα βίντεο-ντοκουμέντο από μια δολοφονία που έγινε πριν από μερικές ημέρες μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Aυτή η δολοφονία σχετίζεται με την υπόθεση της δολοφονίας του τοπογράφου στο Ψυχικό. Συγκεκριμένα, φαίνεται να είναι μπλεγμένο το πρόσωπο-υπεύθυνο για τον ξυλοδαρμό του τοπογράφου στο παρελθόν, όπως αναφέρει το MEGA.

Αρχικά στο βίντεο-ντοκουμέντο από τη φονική συμπλοκή στον Κορυδαλλό, διάρκειας 22 δευτερολέπτων, αποτυπώνεται καρέ καρέ η στιγμή που δύο κρατούμενοι προσεγγίζουν τον 35χρονο και αρχίζουν να τον ξυλοκοπούν, ενώ στη συνέχεια –όπως αποδείχτηκε– ο κρατούμενος έφερε σοβαρά τραύματα από μαχαίρι και κατέληξε.

Δράστης του φονικού ήταν ένας άλλος βαρυποινίτης αλβανικής καταγωγής, ο οποίος ήταν έγκλειστος στο σωφρονιστικό κατάστημα για ανθρωποκτονίες.

Η άγρια συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού σημειώθηκε γύρω στη 1 το μεσημέρι της 26ης Ιουνίου. Όλα ξεκίνησαν όταν σωφρονιστικοί υπάλληλοι κάλεσαν τους κρατούμενους να μπουν στα κελιά τους.

Ωστόσο, κάποιοι από αυτούς συμφώνησαν, ενώ κάποιοι άλλοι αντέδρασαν εξαιτίας της έντονης ζέστης.

Έτσι ξεκίνησε η συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα έναν νεκρό και έναν τραυματία. Ο 35χρονος, όπως όλα δείχνουν, ήταν ένα από τα άτομα που φέρεται να είχε πληρωθεί από έναν επιχειρηματία της Μυκόνου, ώστε να χτυπήσουν τον τοπογράφο το 2021 στο Χαλάνδρι.

Η δολοφονία του 35χρονου έγινε μία εβδομάδα πριν από τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό.