Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ένας 54χρονος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού ύστερα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του η 50χρονη σύζυγός του για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε η γυναίκα, το απόγευμα της Κυριακής 7/7 ο σύζυγός της την έβρισε ενώ βρίσκονταν και οι δυο στο σπίτι τους στη Σαλαμίνα. Στη συνέχεια ο άνδρας αποχώρησε από το σπίτι, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα, στις 17:20, τηλεφώνησε στη 17χρονη κόρη τους και απείλησε τη σύζυγό του.

Η 50χρονη το βράδυ της ίδιας ημέρας πήγε στο τμήμα της Σαλαμίνας και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 54χρονου συζύγου της και αμέσως οι αστυνομικοί άρχισαν να τον αναζητούν. Παράλληλα ενημέρωσαν την καταγγέλλουσα για το κουμπί πανικού το οποίο δεν δέχθηκε αλλά και για τη μεταφορά της σε κάποια δομή φιλοξενίας, την οποία επίσης αρνήθηκε, λέγοντας πως θα διανυκτέρευε σε συγγενικό της πρόσωπο.

Εντέλει ο 54χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως ενώπιον των αστυνομικών, όπου και συνελήφθη, ενώ τελικά με προφορική εντολή του στρατιωτικού δικαστή αφέθηκε ελεύθερος, αφού πρώτα ακολουθήθηκε η διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης.