Για την αιματηρή συμπλοκή, που είχε αποτέλεσμα ένας 29χρονος Πακιστανός να χάσει τη ζωή του εξέδωσε ανακοίνωση η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.


Το χρονικό

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 29χρονος είχε το απόγευμα της Πέμπτης (11/7) λίγο πριν τις 19:00 διαπληκτισμό με έναν 17χρονο, επίσης Πακιστανό, και τότε ο ανήλικος τον μαχαίρωσε στο στήθος και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε στον δεξιό μηρό.

Στο σημείο του αιματηρού επεισοδίου έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύο μοτοσικλετιστές διασώστες και δυο κινητές μονάδες. Ο 29χρονος μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του.

Σε σοβαρή κατάσταση και φρουρούμενος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου,και ο 17χρονος, ο οποίος σύμφωνα με την έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, είναι ο δράστης.


Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Απογευματινές ώρες χθες (11-07-2024) στη δυτική Θεσσαλονίκη, εντοπίσθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι δύο αλλοδαποί ηλικίας 29 και 17 ετών και διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης, όπου λίγο αργότερα ο 29χρονος κατέληξε συνεπεία των τραυμάτων του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ο 17χρονος έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με το θύμα, τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο στο στήθος και ακολούθως αυτοτραυματίσθηκε στο δεξιό μηρό.

Σε βάρος του δράστη, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος σε σοβαρή κατάσταση, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία».