O Ανδρέας Βαγγόπουλος, δικηγόρος υπαλλήλου Πολεοδομίας, εκπροσωπώντας τον εντολέα του, που έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος, ανέφερε ότι αρνείται την εμπλοκή του στο κύκλωμα των επίορκων υπαλλήλων.

Μετά το τέλος του πρώτου μέρους της ανακριτικής διαδικασίας, συνολικά από τους 14 συλληφθέντες κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι οι 7 εξ αυτών μεταξύ των οποίων τόσο η 43χρονη Νάνσυ όσο και ο 64χρονος συναρχηγός.

Διάλογος με υπάλληλο της Διεύθυνσης Δόμησης του Δήμου Αθηναίων


Η εκπομπή Live News παρουσίασε έναν διάλογο, όπου ο εντολέας του κ. Βαγγόπουλου φαίνεται να συμμετείχε και να έγινε μεταξύ του υπαλλήλου της Πολεοδομίας και της «Νάνσυ».

-Υπάλληλος: Να πάει να γ***** ο επιχειρηματίας, πρόσεξε Νάνσυ έχουμε πει κάποια πράγματα γενικά. Αλλά θα σου πω κάτι για να το ξέρεις. Όταν μου λες τώρα εμένα ότι κάποιος σου χρωστάει λεφτά νευριάζω, έστω και ένα ευρώ , ένα ευρώ όπως στο λέω, ένα τσίγκινο να σου χρωστάει, νευριάζω. Όταν ο άλλος του έχεις εξηγηθεί και είναι έτσι να πάει να (…).

-Νάνσυ: Όχι τίποτα δεν έχω πάρει.

-Υπάλληλος: Δηλαδή δεν πήραμε αυτά που έπρεπε, ούτε εσύ πήρες αυτά που έδωσες, ε τότε να πάει να (…) ο επιχειρηματίας.

Αρχικά ο δικηγόρος επεσήμανε ότι δεν του επιτρέπεται ούτε να επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και να διαψεύσει τον εν λόγω διάλογο, καθώς είναι σε εξέλιξη η ανάκριση για την υπόθεση, που είναι μυστική.

«Η δικογραφία είναι σε πρώιμο στάδιο και οι ανακριτικές αρχές έχουν δύσκολο έργο μπροστά τους, προκειμένου να εμπλουτίσουν τα στοιχεία», δήλωσε ο κ. Βαγγόπουλος και τόνισε ότι ο εντολέας του αρνείται την εμπλοκή του στο κύκλωμα των επίορκων υπαλλήλων.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2nmc9uol5wx)