Ο μεσίτης το όνομα του οποίου αναφέρεται σε καταθέσεις ως του ανθρώπου που βρισκόταν σε διένεξη με τον 54χρονο τοπογράφο που δολοφονήθηκε στο Ψυχικό, εξαιτίας οικοπέδων στην Μύκονο, δίνει τη δική του απάντηση για τα όσα έχουν συμβεί.

Το Star μίλησε με το περιβάλλον του, μετά την αποκάλυψη του κεντρικού ειδήσεων ότι η ρήξη μεταξύ τοπογράφου και μεσίτη είχε έρθει γιατί δεν δόθηκαν πακέτο δύο οικόπεδα 19, 5 στρεμμάτων για περίπου 9 εκατομμύρια ευρώ.

εν είχαν λόγο να βρίσκονται σε καμία διένεξη", απαντά το περιβάλλον του μεσίτη

Για να αποκατασταθεί η αλήθεια θέλει να διευκρινίσει κάποια σημαντικά στοιχεία.

Όπως αναφέρει, με τον τοπογράφο είχαν να μιλήσουν τέσσερα χρόνια και δεν είχαν ανταλλάξει ούτε μήνυμα. Αναφορικά με το θέμα των ακινήτων, τόσο ο μεσίτης όσο και ο τοπογράφος πούλησαν τελικά και τα δύο οικόπεδα οπότε δεν είχαν λόγο να βρίσκονται σε καμία διένεξη.

Συμβόλαιο ξυλοδαρμού εις βάρος του μεσίτη

Κάποιες διενέξεις πάντως στη Μύκονο φθάνουν ακόμα και σε συμβόλαιο για ξυλοδαρμό. Ο μεσίτης ήταν θύμα ενός τέτοιου συμβολαίου στις 21 Σεπτεμβρίου 2020.

Η Τ. Παπανικολάου αποκάλυψε ότι υπάρχουν τρία ηχητικά ντοκουμέντα. Ο νεκρός πλέον Αλβανός με το όνομα Ντότσι - είναι η υπόθεση της δολοφονίας προ ημερών στις φυλακές Κορυδαλλού - αποκαλύπτει σε συμπατριώτη του ποιος του έδωσε την εντολή να ξυλοκοπήσει τον μεσίτη. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Star πρόκειται για γνωστό πρόσωπο στο νησί της Μυκόνου. Μάλιστα ο Ντότσι φέρεται να περιγράφει και 3 συμβόλαια θανάτου που «βρίσκονται στα σκαριά»!