Μια εξαφάνιση «μυστήριο» βγαλμένη από σελίδες αστυνομικού μυθιστορήματος ερευνούν οι αστυνομικές Αρχές στα Χανιά. Πρόκειται για μια 44χρονη Λιβανέζα, η οποία εργαζόταν ως γκουβερνάντα σε οικογένεια πλούσιων Λιβανέζων και τους συνόδευε στις διακοπές τους στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr η γυναίκα αγνοείται από το απόγευμα της Τρίτης 9 Ιουλίου, όταν, στη διάρκεια δείπνου σε γνωστό εστιατόριο στο παλιό λιμάνι των Χανίων, σηκώθηκε για να πάει στην τουαλέτα και δεν επέστρεψε ποτέ.

Το Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε σε έκδοση missing alert

Η εξαφάνισή της δηλώθηκε στις αρχές χθες Πέμπτη από την οικογένεια και άμεσα σήμανε συναγερμός ενώ το Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε σε έκδοση missing alert. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, οι έρευνες επικεντρώνονται στην συλλογή υλικού από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή ενώ το συγκεκριμένο εστιατόριο διαθέτει και πίσω πόρτα.

Πρόκειται για την Maritu Adere Takalegn, ύψους 1,65 μ. η οποία την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν πατελόνι και λευκό πουκάμισο.

p1i2hocq0f13n7vug13pt1fb3hh04-1


Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.