Σοκάρουν όσα έρχονται στο «φως» για τη γυναικοκτονία που σημειώθηκε στην Αμφιλοχία τα ξημερώματα του Σαββάτου, μια υπόθεση που κράτησε δύο περίπου ώρες και κατέληξε στη δολοφονία της 36χρονης Αρετής και στην αυτοχειρία του δράστη, που ήταν ο σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της.

Όπως υποστηρίζουν οι γείτονες, ο 43χρονος, που είχε μαζί του την κυνηγετική καραμπίνα, ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Φώναζε, απειλώντας την εν διαστάσει σύζυγό του ότι αν δεν πήγαινε αμέσως στο σπίτι θα σκότωνε την κόρη τους. «Έλα, αλλιώς θα την σκοτώσω», έλεγε. Το παιδί, έντρομο, έστειλε μήνυμα σε γειτόνισσα και εκείνη κατάφερε να το βγάλει από το σπίτι και να κλειδώσει μέσα τον δράστη, σύμφωνα με το e-maistros.gr. Εκείνος συνέχιζε τις απειλές, ώσπου η εν διαστάσει σύζυγός του επέστρεψε με το αυτοκίνητό της στο σπίτι.

Τότε, ο 43χρονος που δεν μπορούσε να βγει από το κλειδωμένο σπίτι, πήδηξε από το μπαλκόνι στο καπό του αυτοκινήτου και πυροβόλησε χωρίς δεύτερη σκέψη. Έριξε και δεύτερη φορά αποτελειώνοντας την 36χρονη και αμέσως μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό του.

Διαβάστε ακόμα: Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: Πριν από δύο ημέρες το θύμα είχε μηνύσει τον 43χρονο για ενδοοικογενειακή βία

Η φίλη της αδικοχαμένης 36χρονης συγκλονίζει. «Είχαν χρόνια προβλήματα. Ήταν γνωστό. Φοβόταν εδώ και πολλούς μήνες. Περίπου τρεις μήνες ήταν σε διάσταση και αυτός δεν μπορούσε να διαχειριστεί ότι θέλει να χωρίσει από εκείνον και δεν μπορούσε να ζήσει μόνος του. Με τα παιδιά κανονικά, και χθες μαζί του ήταν ο γιος του στο χωριό που μένει με τους γονείς του. Έφυγε από το χωριό, πήρε κρυφά τα κλειδιά από τον γιο του και πήγε στο σπίτι της που εκεί ήταν η κόρη τους. Μπήκε παράνομα και την απειλούσε ότι ''άμα δεν έρθεις, θα σκοτώσω το κορίτσι'', επισημαίνει, σύμφωνα με το τοπικό μέσο.

«Φοβόταν για τη ζωή της, προσπαθούσαν να κάνουν κλήση στην Αστυνομία και δεν έβρισκαν κανέναν στο τηλέφωνο. Φοβόταν για την κόρη της και πήγε στο σπίτι για να την σώσει αλλά όταν τον αντίκρυσε που ήταν μέσα στο σπίτι, εκείνη φοβήθηκε και προσπάθησε να στρίψει το αμάξι για να φύγει. Αυτός όμως, όταν την είδε μέσα στο αμάξι, πήδηξε από το μπαλκόνι πάνω στο αυτοκίνητο και την πυροβόλησε με την καραμπίνα». Κάποιος την προειδοποίησε αρχικά ότι «αυτός είναι στο σπίτι σου» και μετά της έστελνε συνέχεια ο ίδιος απειλητικά μηνύματα, σημειώνει ακόμη.

«Και την Τετάρτη την περίμενε έξω από το σπίτι. Της έκοψε και τα φρένα στο μηχανάκι, γι’ αυτό πήγε η Αρετή στον εισαγγελέα την Πέμπτη, φοβήθηκε», προσθέτει.

«Το μάθαμε σήμερα το πρωί. Ήταν πολλά χρόνια παντρεμένοι, πάνω από 13 χρόνια. Είχαν προβλήματα πολλά χρόνια τώρα, ήταν μια αρρωστημένη κατάσταση. Ήταν γνωστό ότι υπήρχε κακοποιητική συμπεριφορά. Χώριζαν και τα ξανάβρισκαν», είπε συγγενής του δράστη και αυτόχειρα.

Άγρια δολοφονία στην Αμφιλοχία σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Το χρονικό της γυναικοκτονίας στην Αμφιλοχία

Ο 43χρονος δράστης σκότωσε την 36χρονη μητέρα των δύο παιδιών του, πυροβολώντας την με κυνηγετικό όπλο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Αρχικά, ο 43χρονος μπήκε σε έξαλλη κατάσταση στο σπίτι τα ξημερώματα του Σαββάτου, γύρω στις 4:00, ενώ μέσα ήταν η 13χρονη κόρη τους. Άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα να κατέβει ο κουμπάρος τους από τον επάνω όροφο. Εκείνος προσπάθησε να τον συνεφέρει, καθώς τον είδε να είναι εκτός ορίων με την καραμπίνα στα χέρια, αλλά τελικά δεν πρόλαβε, καθώς εκείνη τη στιγμή επέστρεφε το θύμα στο σπίτι με το αυτοκίνητο της.

Ο δράστης μόλις άκουσε το αυτοκίνητο πήδηξε από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου πάνω στο καπό του αυτοκινήτου και πυροβόλησε την αρχικά εν διαστάσει σύζυγο του μπροστά από το παρμπρίζ. Στη συνέχεια πήγε στο πλάι του οχήματος και την πυροβόλησε ξανά, ενώ μετά ο ίδιος κατευθύνθηκε πίσω από το αυτοκίνητο, έστρεψε το κυνηγετικό όπλο προς αυτόν και αυτοκτόνησε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2oe4ciu8aht)