Η τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (12/7) με θύμα μια 44χρονη γυναίκα, βυθίζοντας στη θλίψη όλο το Λιτόχωρο

Το alexandreia-gidas.gr αναφέρει πως η 44χρονη Γεωργία τραυματίστηκε θανάσιμα όταν καταπλακώθηκε από κλαδί πλατάνου, την ώρα που καθόταν ως θαμώνας σε αυλή καφετέριας στις όχθες του ποταμού Ενιπέα, έξω από το Λιτόχωρο, μαζί με τον σύζυγό της και την ανιψιά της.

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή, γύρω στις 10 το βράδυ. Η 44χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου όμως οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Σύμφωνα με το kranosgr.com, η Γεωργία η οποία είχε καταγωγή από την Καρδίτσα, ήταν σύζυγός επαγγελματία οπλίτη του Στρατού Ξηράς, που υπηρετούσε στο Λιτόχωρο. Η οικογένεια διέμενε στο Λιτόχωρο, λόγω μετάθεσης του στρατιωτικού συζύγου σε μονάδα της περιοχής και είχε δύο ανήλικα παιδιά.

Λιτόχωρο: Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος ο ιδιοκτήτης του καταστήματος

Από την αστυνομία συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, αλλά αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Δίον Ολύμπου διεξάγεται προανάκριση για το περιστατικό.

Αύριο η κηδεία της 44χρονης

Σύμφωνα πληροφορίες του kranosgr.com, η κηδεία της άτυχης Γεωργίας θα γίνει αύριο Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 και ώρα 19.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, της κοινότητας Καλλιφωνίου Καρδίτσας.

Δείτε εικόνες από το σημείο της τραγωδίας


tragodia-litoxoro__1_
tragodia-litoxoro__2_
tragodia-litoxoro__3_
tragodia-litoxoro__4_