Αδυνατεί να πιστέψει τον άδικο χαμό της κόρης, η μητέρα της 36χρονης που έπεσε θύμα γυναικοκτονίας ξημερώματα του Σαββάτου (13/7) στην Αμφιλοχία, με δράστη τον εν διαστάσει σύζυγό της. Ο 43χρονος δράστης αφού τη σκότωσε, στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς τον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Το χρονικό του άγριου φονικού

Ο συζυγοκτόνος έστησε καρτέρι θανάτου στην 36χρονη, όταν αυτή γυρνούσε στο σπίτι από την εργασία της τα ξημερώματα.

Περιμένοντας την άφιξή της, πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου πάνω στο καπό του αυτοκινήτου της και άρχισε να πυροβολεί. Αφού την τραυμάτισε θανάσιμα, έβαλε τέλος και στη δική του ζωή.

Γυναικτονία στην Αμφιλοχία: "Ο μπαμπάς με σκοτώνει" - Το τηλεφώνημα της 36χρονης στον γιο της

Ο 43χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας είχε κάνει κόλαση τη ζωή της πρώην συζύγου του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα ο 43χρονος έπινε συνεχώς και κυκλοφορούσε μεθυσμένος και συχνά συμπεριφερόταν άσχημα στην εν διαστάσει συζύγου του.

Ένα από τα περιστατικά βίας εκτυλίχθηκε στην παραλία της Αμφιλοχίας, όπου εκεί χτύπησε βίαια την 36χρονη με αποτέλεσμα να πάρει τηλέφωνο τον γιο της και να του ζητήσει να πάρει γρήγορα τηλέφωνο την αστυνομία.

Η μητέρα της 36χρονης περιγράφει το συγκλονιστικό περιστατικό: «Την πήρε και την πήγε στην πλαζ. Την έδερνε και κοιτάει το εγγόνι μου ότι δεν έχει σπίτι η μάνα του. Και της λέει ”μαμά πού είσαι;”. Βασίλη πάρε τηλέφωνο το «100» του λέει, «με σκοτώνει ο πατέρας».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2okfwmqh4l5)