Η ΕΛΑΣ είναι πολύ κοντά στον εντοπισμό του ηθικού αυτουργού της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό.

Τη στιγμή που αναζητούνται ακόμη τα όπλα της εκτέλεσης, αλλά και το σκούτερ που χρησιμοποίησε ο δράστης, τα οποία πιθανώς να αποκαλύψουν και τους συνεργούς του, θέμα χρόνου είναι σύμφωνα με τις αρχές να καταλήξει η αστυνομική έρευνα στον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του τοπογράφου.

Σύμφωνα με το Mega, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα δοθούν απαντήσεις από τα κινητά τηλέφωνα, το ιστορικό διαδικτυακών πλοηγήσεων, τις φωτογραφίες και τα βίντεο. Όπως επίσης και ότι το gps του 44χρονου θα χαράξει τη διαδρομή του δράστη.

Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και στη Μύκονο. Με δύο επιχειρηματίες να βρίσκονται στο μικροσκόπιο.

Εκτέλεση στο Ψυχικό: Mηνύματα του τοπογράφου με επιχειρηματίες

Στο φως, μάλιστα, έφερε το Mega, μηνύματα που αντάλλασσε ο τοπογράφος με έναν εκ των δύο επιχειρηματιών που βρίσκονται στο κάδρο των ερευνών.

-Τοπογράφος: Το πακέτο τούς το έγραψες;
-Επιχειρηματίας: Ρε Π…, το έχουμε πει εκατό φορές και δεν καταλαβαίνεις. Παντού τα έστελνα μαζί, τι δεν καταλαβαίνεις; Εσύ δεν τους έστειλες και τους είπες ότι μαζί τα πουλάμε;
-Τοπογράφος: ΟΚ, κατάλαβα.
-Επιχειρνματίας: Πού είναι ο…, που τα είχε κανονίσει όλα;
-Τοπογράφος: Εντάξει είπα, σε κατάλαβα.
-Επιχειρηματίας: Σε πελάτη του… μπροστά του είπα πουλάμε μαζί, πάρε ρώτα τον.
-Τοπογράφος: Δεν ρωτάω κανέναν. Μαζί μιλάμε, θα εξαντλήσουμε την άλλη πλευρά.

Σύμφωνα, πάντα, με το Mega, από την πλευρά τους, οι δύο επιχειρηματίες δηλώνουν μέσω του περιβάλλοντός του ότι δεν έχουν καμία ανάμειξη στη δολοφονία του τοπογράφου, με τις Αρχές να ερευνούν όλες τις αγοραπωλησίες σε επίμαχες περιοχές της Μυκόνου, που έγιναν τα τελευταία χρόνια.