Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (13/7) στο κέντρο της Φλώρινας, με αποτέλεσμα το θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό ακόμα ενός.

Σύμφωνα με το neaflorina, η συμπλοκή σημειώθηκε γύρω στις 23:00, σε ψητοπωλείο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, όταν ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε άλλο άτομο, επιφέροντάς του πολλά χτυπήματα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Συγκεκριμένα, τον μαχαίρωσε στον θώρακα, στην κοιλιακή χώρα, στο πρόσωπο και στο χέρι.

Το περιστατικό έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολλών αυτοπτών μαρτύρων, οι οποίοι προσπάθησαν να παρέμβουν, με έναν εξ αυτών να τραυματίζεται. Πρόκειται για έναν 31χρονο που τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο λόγος του αιματηρό επεισοδίου φαίνεται πως ήταν ερωτική αντιζηλία καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε δεσμό με την πρώην σύντροφο του 32χρονου.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και συνέλαβαν τον 32χρονο δράστη, ο οποίος αντιστάθηκε στη σύλληψη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος δε θέλησε να δώσει εξηγήσεις και ανέφερε ότι θα μιλήσει ενώπιον του εισαγγελέα.

Την έρευνα για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας.